Scarlett Johansson s-a logodit

Actriţa americană s-a logodit cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac. "S-au logodit şi sunt foarte fericiţi", a declarat o sursă din anturajul cuplului.
Agentul de presă al actriţei Scarlett Johansson nu a comentat această informaţie, notează site-ul revistei People, citat de agenţia Mediafax.

Potrivit publicaţiei, Romain Dauriac a cerut-o în căsătorie pe Scarlett Johansson în urmă cu o lună, iar inelul de logodnă este unul vintage, în stilul Art Deco.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Vedeta a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.
După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers" şi "Iron Man 2".
Ea va începe să filmeze pentru "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la "Captain America: The Winter Soldier".


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Sep 2013, 09:30
    veste buna

    Ma bucur mult pt ea,sper sa fie fericiti pana la adanci batraneti ! E frumoasa,talentata,si-mi parea rau ca era singura..

    1
    0

  • MihaliIleana pe 5 Sep 2013, 18:31
    Scarlett

    Una dintre cele mai frumoase actrite .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod