Scandal între Oana Roman și Bobonete: Actorul a râs de ea, vedeta i-a dat replica

Prezent la show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", Bobonete a făcut o glumă nesărată la adresa Oanei Roman.

"Cum vi se par cei doi noi concurenţi?  Mă bucur că vă plac, că puteam să o aducem pe Oana Roman. Mânca tot, vă lăsa flămânzi", a spus actorul în episodul de miercuri seară.

Poanta lui n-a fost pe placul Oanei Roman, care i-a răspuns elegant pe pagina ei de Facebook. "Mie îmi plăcea de tine, sincer! Credeam că eşti deştept, altfel, dar m-ai dezamăgit! Nu eşti diferit! Te-ai băgat şi tu în turmă... Credeam și că ești bărbat! Dar nu ești! Pentru că am învățat eu de la bunicii mei că nu e bărbătește să bârfești o femeie, mai ales dacă nu e de față!", a scris vedeta.

"Sunt dispusă totuși să te iert! Ești plecat departe și pericole sunt multe, deși nu cred că riști să te poată înghiți vreo reptilă! Eu îți urez baftă! Și sănătate!", a adăugat Oana.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgi11 pe 7 Mar 2015, 00:23
    Bravo, Oana!

    Un raspuns mai elegant si mai frumos de atat chiar nu se putea. Nu arata Oana ca un fotomodel, dar e desteapta, isteata si cu simtul umorului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod