Scandal în showbiz: Marcel Iureș a dat în judecată trupa Holograf

Actorul vrea bani de pe urma unei colaborări de acum 12 ani, pentru melodia „Fără ea”, la finalul căreia el recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde

Membrii trupei Holograf au aflat cu surprindere că Marcel Iureş a apelat la judecători pentru a le cere bani de pe urma unei colaborări din 2004. Este vorba despre melodia "Fără ea", la finalul căreia Iureş recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde, relatează Click!.

Actorul în vârstă de 64 de ani a dat în judecată cu casa de producţie Holograf Productions SRL. Cererea de chemare la judecată a fost înregistrată la sfârşitul lunii iulie, la Tribunalul Bucureşti, şi are ca obiect drepturi de autor şi drepturi conexe.

Până acum nu a fost stabilit un prim termen pentru proces, scrie ziarul citat.

"Probabil că nu s-a respectat contractul, o să vorbesc cu avocaţii mei. Am avut o singură colaborare în urmă cu foarte mult timp. La un moment dat, am primit o sumă din drepturi conexe, însă nu-mi mai amintesc cât. Vă pot spune doar că în Occident există un sistem bine pus la punct, unde se emit hârtii, aici însă nu se prea întâmplă"
, a declarat Marcel Iureş pentru Click!.

Membrii trupei sunt stupefiaţi şi nu înţeleg de ce Marcel Iureş a apelat la judecători.
"Serios? Ne-a dat domnul Iureş în judecată?! Nu cred. Probabil ştie mai multe Edi Petroşel pentru că el se ocupă de partea aceasta juridică", a declarat Dan Bittman pentru ziarul citat, când a aflat despre proces.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod