Scandal Bill Cosby. 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe celebrul actor

Revista New York Magazine a publicat, pe coperta ultimului număr, o imagine impresionantă cu 35 din cele 40 de femei care susţin că au fost agresate sexual de către actorul american Bill Cosby, deşi acesta respinge toate acuzaţiile, scrie Mediafax.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby, în prezent în vârstă de 77 de ani. Cosby a negat toate acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse, multe dintre ele datând de zeci de ani şi fiind fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.

Publicaţia New York Magazine a realizat o imagine cu 35 dintre acuzatoarele lui Crosby şi îl portretizează pe actor, în articolul dedicat scandalului, ca fiind "un predator sexual manipulativ şi fără remuşcări".

"În imaginea de pe copertă, toate cele 35 de femei stau aşezate în linie pe un scaun, iar la final există un scaun liber, dedicat celorlalte femei care vor avea curajul să li se alăture", scrie Business Insider.



Cosby, celebru pentru personajul său supranumit "America's Dad" (Tatăl Americii, n.r.), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes "Cosby Show", nu a fost niciodată acuzat sau anchetat în mod oficial referitor la vreuna dintre acuzaţiile de abuz.

În 2005, actorul a ajuns la o înţelegere într-un proces civil referitor la comportament sexual nepotrivit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod