"Save Me" - un nou mesaj Morandi

Facebook Twitter Comenteaza


Odata cu lansarea single-ului "Save Me", Marius si Randi au hotarat sa se implice intr-un proiect umanitar al fundatiei Romanian Angel Appeal, sustinand financiar organizarea unei tabere pentru tineri cu HIV/SIDA.

Daca single-ul "Angels (Love Is The Answer)" transmitea un mesaj social impotriva violentei si indiferentei, "Save Me" trage un nou semnal de alarma asupra unei probleme mai delicate care, desi "ignorata" cu succes de majoritatea, exista si se dezvolta in Romania – virusul HIV/SIDA.

Tabara - proiect organizata de Romanian Angel Appeal va purta motto-ul "Invatam sa fim independenti" si va ajuta 20 tineri infectati HIV.
Acestia vor invata sa isi gestioneze resursele si sa se descurce singuri, fara ajutorul unui adult, timp de 5 zile, intr-o cabana intr-o zona de munte. Tinerii vor realiza activitati domestice, de administare a banilor, locuintei, timpului liber si vor invata sa traiasca in aceste conditii alaturi de alti tineri asemenea lor.

Pentru acest proiect, trupa Morandi va dona, incepand cu luna august, cate 1 leu din vanzarea fiecarui album "N3XT" fundatiei Romanian Angel Appeal.

"Albumul 'N3XT' contine piese care transmit mesaje puternice, asa ca atunci cand am decis sa lansam 'Save Me' ne-am gandit sa il legam de un proiect caruia i se potriveste ca idee.
Tinerii cu HIV/SIDA transmit un strigat de ajutor zilnic pe care din pacate cei mai multi dintre noi nu il auzim. Au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie de prietenia si atentia noastra si impreuna putem sa le aducem zambetul pe fata" – declara Marius si Randi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod