Satisfacție maximă: Implanturile cu silicon aduc fericirea în dormitor

Toată lumea știe că bărbații se bucură cel mai mult când au de-a face, ca să spunem așa, cu un bust generos. Un nou studiu demonstrează însă că și femeile care apelează la chirurgia plastică au partea lor de câștig. 61% din femeile care au participat la un sondaj de opinie pe această temă au declarat că fac mai mult sex și sunt mai fericite după ce și-au pus silicoane, precum cântăreața americană Heidi Montag (foto).

Toată lumea știe că bărbații se bucură cel mai mult când au de-a face, ca să spunem așa, cu un bust generos. Un nou studiu demonstrează însă că și femeile care apelează la chirurgia plastică au partea lor de câștig.
61% din femeile care au participat la un sondaj de opinie pe această temă au declarat că fac mai mult sex și sunt mai fericite după ce și-au pus silicoane, precum cântăreața americană Heidi Montag (foto).

Mai mult, 70% din totalul participantelor la sondajul realizat de site-ul RealSelf.com au admis că viața lor sexuală s-a îmbunătățit după operația de mărire a sânilor.
Real Self, o comunitate online a celor interesați de operațiile estetice, în care oricine poate schimba idei și poate afla informații noi despre aceste intervenții, a realizat sondajul timp de două săptămâni, iar femeile care și-au pus silicoane au fost rugate să-și exprime opinia despre viața lor sexuală înainte și după operație. Rezultatele indică faptul că femeile care și-au mărit sânii ajung mult mai ușor și mai des la orgasm, anunță cotidianul britanic Daily Mail.

"Concluziile sondajului nu sunt surprinzătoare. Am văzut o transformare în modul în care pacientele se îmbracă și cum se comportă la birou după ce au suferit o operație de mărire a sânilor. După observațiile mele, femeile se simt categoric mai încrezătoare după operație și se poate vedea cu ușurință cum această creștere a încrederii conduce la îmbunătățirea altor zone ale vieții lor", a declarat Dr. Andrew P. Trussler, un chirurg plastician din Dallas și totodată profesor asistent la Universitatea din Texas.

"Sunt pe deplin de acord, deoarece dacă a existat mereu o parte a corpului care vă afecta încrederea în momentele intime, atunci asta vă influențează și capacitatea de a vă relaxa și de a vă bucura. După ce am trecut dintr-o dată la o măsură de două ori mai mare a cupei sutienului, acea parte a corpului meu care mă punea mereu în încurcătură a devenit ceva de care sunt mândră și îmi dă încredere în relația cu partenerul meu", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

"Nu e vorba doar de puterea de a impresiona un bărbat. Este vorba de a te simți bine tu însăți, ceea ce îți permite să te bucuri eliberată de o experiență sexuală fără inhibiții", a adăugat sursa citată de ziarul amintit.

Aproape un milion de femei din Statele Unite au recurs la operații de mărire a sânilor în ultimii trei ani care au costat, în medie, între 6.000 și 10.000 de dolari, relatează cotidianul britanic.

Pe o scală de la 1 la 10, 28% din femeile care au luat parte la sondaj admit că viața lor sexuală s-a îmbunătățit cu mai mult de patru puncte, iar 7,5 din 10 respondente au spus că operația "a meritat".

"Nu cred că sânii sunt doar pentru plăcerea bărbaților. Dacă o femeie își stăpânește propriul trup, atunci ea se va simți mai bine", a mai spus sursa citată de Daily Mail.

6 Iunie 2012
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 21 Sep 2012, 18:32
    renunta la complexe

    la 16 poate ca n-ar trebui sa te gandesti foarte mult la marimea sanilor. Mai acorda-le putin timp, s-ar putea sa creasca :) mai informeaza-te, google e aici sa te ajute.

    1
    0

  • mardale.ariana pe 11 Sep 2012, 12:02
    implantul cu silicon face toti banii

    Sincer am incercat si eu pastile, dar nu am vazut rezultate. In schimb dupa operatia facut de dr. Silvia Stanculescu pot spune ca am ajuns la masurile pe care mi le doream.

    2
    0

  • iulia pe 9 Sep 2012, 10:18
    complexe

    Parerile sunt impartite.Dar daca o fata are doar un san, dupa o operatie ramas cu un singur san, nu poate merge la plaja, nu poate imbraca o rochie decoltata, nu se poate gandi la o relatie cu un baiat atunci silicoanele sunt o necesitate, pentru a duce o viata normala, pentru a-si recapata increderea in ea .Cand complexul de a nu avea sani iti influenteaza negativ viata de zi cu zi atunci trebuie sa apelezi la astfel de operatii.

    1
    0

  • melania pe 4 Iul 2012, 21:31
    xxlbust

    eu am sanii foarte mici si imi doresc cu disperare sa ii maresc. am 16 ani si nu pot sa mi pun silicoane, iar pe deasupra daca ar auzi tatal meu m-ar da afara din casa. am aflat de la o prietena de un supliment naturist.. ea zicea ca il foloseste si acum si ca are rezultate foarte bune. as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva xxl bust ?! inainte sa mi-l comanda si eu as vrea sa aflu mai multe despre produs. multumesc !

    1
    0

  • Irinuk_Marin pe 2 Iul 2012, 14:09
    pro si contra

    fiecare cu parerea lui!toate avem alt corp si putem face ce ne dorim cu el,daca avem complexe ft mari e normal sa facem cv pentru a schimba starea de dispozitie.persoanele care au cv impotriva nu isi dau seama cum este ca toata viata sa suferi de pe urma unor intamplari diverse din cauza unor imperfectiuni...mama si-a facut o ridicare de sani, doctora ei,Silvia Stanculescu, s-a asigurat ca nu face operatie fara sa stie despre ce-i vorba si a ajutat-o pe tot parcursul cu informatii. acum fiecare face ce vrea.daca ai sanii prea mari de ce sa nu ii reduci ca sa te simti mai comfortabil?si daca nu ai sani deloc ,iti poti pune,ca nu e capat de lume :P:P.

    1
    0

  • Adina pe 7 Iun 2012, 22:04
    spalarea creierelor in Ro

    Silicoanele nu garanteaza nimic, decat o pierdere considerabila a bugetului. Nu devii nici mai frumoasa, nici mai desteapta, nici mai talentata si nici mai sanatoasa cu ele. Iar sotul sau iubitul daca vrea sa te insele, te inseala cu tot cu silicoanele tale. Exista cazuri de femei cu sani mari inselate sau parasite de soti sau iubiti si femei cu sani mici cu casnicii fericite. Nu marimea sanilor este problema. Silicoanele NU sunt o necesitate ca sa fii satisfacuta, asa cum reiese din acest articol. Ca sa ajungi la orgasm exista tehnici mult mai simple decat chirurgia estetica, doar daca nu ai o problema functionala. Singura problema care o vad aici este presiunea sociala care se manifesta prin articole de acest gen care propaga idealul feminin cu silicoane. Marile corporatii si o intreaga industrie se ascund in spatele acestor reclame: producatori de implanturi, medici, spitale, companii de asigurari medicale care speculeaza naivitatea femeilor si dorinta lor de a arata "bine" cu orice pret. Dar pretul cel mai mare pe care-l platesc femeile este sanatatea lor. Distrugeti-va sanatatea si imbogatiti medicii si spitalele daca credeti ca numai asa puteti sa fiti satisfacute! Este alegerea fiecareia. Cu toata emanciparea, unele femei tot la nivel de obiect sexual vor sa ramana!

    6
    1

  • monika pe 7 Iun 2012, 11:46
    nu fiti geloase

    de ce nu recunoasteti !!! o femaie frumoasa arata intotdeuna bn cu silicoane,dar nu exagerat d mari. Nu va mai faceti iluzii in ceea ce va privesc sotii , de pilda " pe mine sotul ma place asa cum sunt " sunt doar iluziile voastre...recunoasteti CE E FRUMOS SI LUI D-ZEU II PLACE , iar daca ne face sa ne simtim si mai bine cu noi insine cu atit mai bn.

    4
    4

  • Adina pe 7 Iun 2012, 04:35
    iluzii...

    Ce amuzant acest articol: cica femeile au partea lor de castig , o operatie care a costat intre 6.000 si 10.000 de dolari(ce castig :)) si prin care au reusit sa faca mai mult sex (ce realizare:)). Acest articol suna a propaganda. Se formeaza falsa iluzie ca femeile cu silicoane sunt mai fericite. Daca faci mai mult sex asta nu inseamna ca esti mai satisfacuta. Nu cantitatea conteaza, ci calitatea ca sa obtii satisfactie! Iar doua pungi cu silicon nu induc satisfactia sexuala la femei. Daca doua pungi cu silicon sunt singurele "accesorii" cu care te poti face remarcata intr-o relatie sau la locul de munca, e jalnic... Pentru ca iti mai trebuie si un "gram" de minte si imaginatie ca sa pastrezi acel barbat sau job care te satisface, daca merita! Si din pacate un implant de "minte si imaginatie" nu s-a inventat inca... Asa ca implanturile cu silicon au ramas singura optiune pe termen scurt pentru femeile fara minte si imaginatie. Americancele sunt un exemplu foarte concludent, traiesc printre ele asa ca afirm in cunostiinta de cauza:) (Exceptie fac cazurile medicale.) Optati pentru natural si sanatos, pe cat posibil, nu va luati dupa americance, ca colo nimic nu mai e natural, incepand de la zambetul pe care-l afiseaza si pana la mancarea pe care o mananca, totul e "modificat genetic"... Exista si alte metode de imbunatatire a imaginii de sine, mult mai putin chinuitoare si cositsitoare.

    8
    1

  • CmrsCristina pe 6 Iun 2012, 16:22
    ...

    Ellla nu vad care e problema, fiecare face ce vrea ca sa se simta cat mai bine cu corpul lui, atat timp cat pe noi nu ne deranjeaza cu nimic pot sa-si faca si un milion de operatii

    2
    1

  • July pe 6 Iun 2012, 15:03
    Mult curaj

    Fiecare are dreptul sa-si pune ce vrea, unde vrea. Daca ele asa se simt bine, bravo lor ca au curaj. Chiar ajuta in schimbarea perceptiei si confera o incredere mai mare in propria persoana, in orice conjunctura.

    1
    1

  • ellla pe 6 Iun 2012, 11:14
    trezirea

    de ce doamne iarta ma nu puteti fi increzatoare cu ce v a dat mama natura? plastice, disproportii, durere ca sa ce? e ceva artificial si nimic mai mult de atat. cand imi aud prietenele - cele dotate, ce probleme au si nu depasesc 25 de ani, ma gandesc ca a stiut ceva mama natura de mi a dat sani mici. nu sunt obligata sa port sutien dk bluza nu o cere, nu imi sar care incotro ca apucatele, nu ma doare spatele de ea ele nu imi fac probleme ca dk o sa nasc tre sa imi micsoerz sanii ca altfel mi i leg de urechi si prietenul meu ii adora asa cum sunt, fara silicoane si alte cacaturi..... unii fac bani frumosi pe seama proastelor complexate si isi rad in pumni cand mai vin la operatie ca niciodata treaba asta nu se termina. odata ce ai inceput tot faci operatii peste opearii si paraoperatiii

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod