Sărbătorește luna îndrăgostiților la Grand Cinema & More și Grand Combo!

Grand Cinema & More și Grand Combo dedică luna februarie sărbătorii îndrăgostiților printr-o serie de surprize și activități care vor avea loc atât în cinematograf, cât și în zona Grand Combo, într-o atmosferă de sărbătoare.

În această perioadă, vizitatorii sunt invitați să lase declarații de iubire, să-și facă poze împreună cu persoana iubită, să se bucure de film și cină printr-un pachet special creat de Valentine’s Day și să asculte melodii celebre din filmele romantice.

Vizitatorii vor avea ocazia să împărtășească dragostea prin mesaje speciale oferite persoanelor dragi. Astfel, prin intermediul platformei Share Your Love: http://shareyourlove.grandentertainment.ro/, toți cei care își doresc să sărbătorească iubirea, sunt invitați să lase o dovadă a afecțiunii, un video, o poză, un desen sau un cântec.

Mesajele încărcate pe platformă vor fi apoi proiectate pentru cei dragi în sălile de cinematograf, în weekend-ul 13 - 14 februarie.


În perioada 10-25 februarie, Grand Cinema & More și Grand Combo își întâmpină vizitatorii și cu oferte speciale dedicate Valentine’s Day. Pachetul Movies & Dinner include vizionarea unui film în Grand Cinema & More și un meniu special pentru două persoane la Grand Combo, ce poate fi achiziționat la un preț special de 120 RON. Grand Combo introduce în meniu surprize și specialități culinare special de Ziua Îndrăgostiților: Love Basket sau Brownie în formă de inimă, cocktailuri speciale pentru cei care vor să savureze sărbătoarea iubirii.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod