Sarah Jessica Parker vrea si mai multi copii

de Georgiana Dorobanțu, 20 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sarah Jessica Parker vrea si mai multi copii

Actrita, care are un fiu in varsta de sapte ani si fetite gemene de cinci luni cu sotul sau Matthew Broderick, spera ca familia sa sa fie si mai mare in viitor si nu a eliminat varianta adoptiei, potrivit femalefirst.co.uk.

Sarah, ai carei gemeni au fost nascuti de o mama surogat, a declarat: "Nu inseamna ca asta este finalul. Nu inseamna ca nu vom mai incerca sa ne marim familia... sau ca vom elimina orice metoda de a face asta. Poate vom adopta, cine stie?".

Desi vedeta in varsta de 44 de ani a declarat ca ii place sa fie "casnica" si actrita in acelasi timp, aceasta mai spune ca are nevoie de ajutor pentru a se descurca in ambele ipostaze.

"Aud o multime de actrite care pretind ca nu au nevoie de ajutor, iar asta nu are cum sa fie adevarat.
Nu este deloc corect fata de femeile din America care citesc stiri despre celebritati si se gandesc 'Eu de ce nu pot sa slabesc dupa ce am facut un copil?'. Toate vedetele despre care cititi isi permit un antrenor persoanal si un bucatar", a declarat Sarah.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod