Sarah Jessica Parker filmează pentru un nou serial de comedie

Actrița americană va juca într-un nou serial de televiziune, o comedie produsă de HBO, intitulată "Divorce", ea fiind văzută recent în timp ce participa la filmările pentru episodul pilot pe străzile din New York.

Jessica Parker, în vârstă de 49 de ani, va avea din nou un rol principal într-un serial de televiziune, la zece ani de la încheierea celebrei serii "Totul despre sex/ Sex and the city". Actriţa a fost văzută filmând pentru episodul pilot al unui nou serial de comedie, intitulat "Divorce", ce va fi difuzat de HBO, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Artista americană a mai avut apariţii în producţii de televiziune în ultimii ani, cum ar fi cele în care-şi joacă propriul rol în serialul "Glee", dar acesta va fi primul rol principal într-un serial în ultimii zece ani.

"Divorce" spune povestea unui divorţ care durează foarte mult timp, iar scenariul este scris de actriţa şi scenarista britanică Sharon Horgan.

Sarah Jessica Parker, care este şi producător executiv al noii serii de televiziune, joacă rolul unei femei de vârstă mijlocie ale cărei cele mai bune două prietene o conving că ar trebui să divorţeze. Nesigură dacă să se despartă sau nu, femeia al cărei rol îl joacă Parker îşi dă seama că un nou început este mult mai greu decât credea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod