Ce a pățit fiica unui milionar care a stat 3 nopți pe străzi: „M-am simțit complet umilită“

Obișnuită cu luzuxul, Isabella a avut un șoc și și-a schimbat părerea despre oamenii străzii după ce a ajuns să trăiască lângă ei


Când a văzut că planul său de a strânge și vinde PET-uri nu merge, Isabella a încercat să găsească ceva de muncă la o spălătorie auto, dar n-a reușit fiindcă n-avea un act de identitate. A vrut să spele vase, dar a fost refuzată din același motiv.

Ratând pe rând orice șansă de a face rost de niște bani, tânăra a devenit frustrată și recunoaște că a început să se gândească la faptul că munca nu era o opțiune, așa că a luat în calcul o variantă anterioară - să cânte și să danseze pe stradă ca să facă rost de bani, deși inițial i se părea că asta echivalează cu cerșetoria.

"M-am simțit complet umilită", a mărturisit ea.

Disperată, Isabella a început să ceară de mâncare, povestindu-le trecătorilor de ce face asta și a obținut 45 de lire sterline. Dar în loc să plătească un pat într-un hostel, unde nu putea să se cazeze fiindcă n-avea act de identitate, a preferat să strângă banii ca să aibă de mâncare pentru ea și pentru o altă persoană fără adăpost cu care s-a împrietenit și alături de care petrecea noaptea în stradă.

Curioasă să afle cum poate supraviețui o femeie pe străzi, tânăra s-a întovărășit cu Cathy și câinele ei, Bobby.
Cathy trăiește de opt ani pe stradă după ce ea și iubitul ei, care era dependent de droguri, și-au pierdut copiii, preluați de serviciile sociale. Era și ea dependentă, dar a reușit să se lase, iar acum ține legătura cu copii, mai puțin cu cel mai mic care nu vrea să audă de ea. "Am făcut asta de mult timp, dar sunt momente când și mie mi-e frică pe străzi", i-a mărturisit femeia.

După ultima noapte de homeless, Isabella s-a întors la luxul ei, dar acum este cu totul alt om. "A trebuit să înfrunt niște adevăruri dure, iar bula în care trăiam s-a spart.
Ideile mele de la început erau greșite. Nu am realizat cât de greu este să găsești de lucru sau ceva unde să stai. Experiența a fost traumatizantă și m-a pus la încercare, dar m-a și învățat multe despre oamenii fără adăpost"
, a povestit ea.

Hotărâtă să arate că experiența prin care a trecut nu a fost în zadar, Isabella și-a ales ca misiune să ajute oamenii care nu au de ales și trăiesc pe străzi. Ea a formulat o petiție cătrei guvern pentru schimbarea legii, astfel încât persoanele fără acte de identitate să le poată procura mai ușor.
Deși prima sa încercare civică nu a avut succes, tânăra a anunțat că va încerca din nou.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod