Ce a pățit fiica unui milionar care a stat 3 nopți pe străzi: „M-am simțit complet umilită“

Fiica unui milionar a acceptat să renunțe la stilul luxos de viață care includea șase vacanțe exotice. Ea a stat trei nopți pe stradă, convinsă că va rezista fără să fie nevoită să cerșească. Șocul pe care l-a trăit a trezit-o la realitate.

Obișnuită cu genți care costă peste 8.000 de euro și ținute de designer, umblată prin toată lumea, cu șase vacanțe pe an petrecute în destinații exotice, Isabella James își prezenta pe Instagram stilul de viață în care domnea luxul. Noua experiență pe care a încercat-o a făcut-o, însă, să privească viața cu alți ochi.

În pofida cheltuielilor imense pe care și le permite, Isabella susține că este o tânără obișnuită, nicidecum o prințesă răsfățată, așa cum o consideră mulți. Ea urmează actualmente un master în psihologia afacerilor și lucrează ca scouter de talente și pentru a dovedi că nu-i complet ruptă de realitate a acceptat să renunțe la stilul ei de viață și să petreacă trei nopți pe străzi, în cadrul unui eveniment intitulat "Rich Kids Go Homeless" ("Copiii bogați rămân fără adăpost" - n.r.).

Tânăra în vârstă de 21 de ani care a avut o relație cu pilotul de curse Seb Morris a declarat înaintea experimentului că are tot ce-i trebuie pentru a supraviețui pe străzi.

"Mereu am fost judecată după cum arăt. Oamenii cred că sunt o fată care arată bine, cu un stil de viață luxos și că sunt snoabă. Poate că arăt ca o prințesă, dar sunt mai mult decât atât", s-a arătat ea încrezătoare.

Planul ei pentru a trăi pe străzi a fost să facă rost de bani din reciclarea sticlelor de plastic și a dozelor de aluminiu pe care urma să le vândă la supermarket. Isabella și-a propus să evite să ajungă în situația de a le cere bani trecătorilor, pentru că, susținea ea, unele persoane fără adăpost se complac în situația în care se află și se bazează pe cerșit în loc să încerce să facă ceva util pentru a-și câștiga existența.

"Sunt mulți drogați și bețivi, iar cei fără adăpost ar putea face mai mult pentru a scăpa de pe străzi", a argumentat, adăugând că nu este de acord cu cerșitul pentru că "nu este corect să aștepți ca oamenii să-ți pună bani în palmă când nu muncești".

Opiniile sale foarte tranșante s-au izbit dur, însă, de realitatea crudă de care a avut parte pe străzile din estul Londrei.

Isabella a stat în Stratford, una dintre cele mai periculoase zone din capitala Angliei, unde una din 25 de persoane trăiește în sărăcie, scrie Daily Mail.

Tânăra a recunoscut că a fost foarte timorată. Deși a mai participat la câteva festivaluri de muzică la care a mers cu cortul, ceea ce a trăit de data asta nu semăna deloc cu campingul. Prima noapte a petrecut-o așezată pe o bucată de carton, învelită într-un sac de dormit, lângă o altă persoană fără locuință. Dimineața a plecat să caute ceva de mâncare și a reușit să capete niște terci de ovăz la cantina unei biserici, iar la prânz a mâncat tot acolo pui prăjit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod