Saptamana Sanatatii la Plaza Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Saptamana Sanatatii la Plaza Romania

Pentru o saptamana, pana pe 1 iunie, Plaza Romania va deveni centru de informare si educatie pentru sanatate. Sub numele de "Saptamana Sanatatii", evenimentul aduce in atentia publicului un subiect foarte important: protejarea sanatatii. Prin acest eveniment se doreste informarea populatiei in domeniul sanatatii, prin acces gratuit la aparate de ultima generatie si medici profesionisti, care vor oferi consultatii gratuite referitoare la nutritie, diete, medicamente si exercitii de intretinere.

In cadrul evenimentului, ce se doreste a deveni o traditie, se vor dezbate subiecte foarte actuale: neglijarea sanatatii din cauza lipsei de timp, informatii despre noile boli descoperite si despre factori de risc la care se expun oamenii si care le afecteaza sanatatea.
De asemenea, vizitatorii vor putea vedea demonstratii de fitness de performanta, dansuri sportive si exercitii de aerobic realizate de catre echipa Dianei Oprea, ce detine locul intai la Campionatul Mondial de Fitness Feminin din 2006.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod