Sandra Stoicescu face nunta în octombrie

Prezentatoarea de la Antena 3 a pus la punct detaliile cununiei religioase şi ale petrecerii de nuntă. Vedeta TV s-a cununat civil pe 21 iunie cu colegul ei, Sergiu Mircea Constantinescu.
Alessandra Stoicescu (37 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă în luna octombrie. Surse din anturajul vedetei au dezvăluit pentru Click! că petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, iar vedeta și-a invitat deja rudele și prietenii.

În vârstă de 42 de ani, Sergiu-Mircea Constantinescu este ardelean, a avut legături cu lumea politică, iar în aprilie a divorţat la Judecătoria Sectorului 1 de fosta soţie, Mona Lavinia.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au cununat civil în secret, pe 21 iunie, la Primăria Voluntari. Primarul orașului, Florentin Pandele, şi soţia acestuia, fosta vedetă TV, actualmente senator, Gabriela Vrânceanu Firea, vor fi nașii lor, scrie Click!.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod