Sandra Izbaşa, 122.500 de euro şi două maşini pentru două medalii

Sandra se va alege cu 122.500 de euro, plus două maşini oferite de sponsorul oficial. În comparație cu Olimpiada de la Beijing, unde a obţinut tot un aur şi un bronz, gimnasta va câştiga 10.500 de euro în plus, bani care vin din clasarea pe locul 5 la individual compus.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunţat că va dubla primele stabilite prin Hotărârea de Guvern 1447 din 2007 pentru cei care au obţinut medalii. Sportivii clasaţi pe locurile 4, 5 şi 6 rămân cu banii alocaţi iniţial pentru clasarea lor.

În aceste condiţii, cel mai câştigat sportiv român este Sandra Izbaşa, potrivit unei analize realizate de cotidianul Adevărul. Sandra se va alege cu 122.500 de euro, plus două maşini oferite de sponsorul oficial.

În comparație cu Olimpiada de la Beijing, unde a obţinut tot un aur şi un bronz, gimnasta va câştiga 10.500 de euro în plus, bani care vin din clasarea pe locul 5 la individual compus.


În plus, Sandra ar putea primi şi un bonus din partea clubului Steaua, la care ea este legitimată în prezent.

Analiza publicată de Adevărul mai arată că alte ţări, cu forţă financiară mult mai mare, au oferit premii mai mici pentru medaliaţii lor, în comparație cu România. Statele Unite vor acorda fiecărui sportiv medaliat cu aur aproximativ 20.000 de euro, iar Germania oferă 18.000 de euro. Alte state, precum Marea Britanie, Suedia şi Norvegia nu oferă recompense pentru medalii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tardini pe 15 Aug 2012, 12:30
    Corect

    Gabriela, ai dreptate. Am modificat, multumim pentru observatie!

    1
    0

  • Gabriela pe 15 Aug 2012, 11:06
    Felicitari sportivilor romani!

    "Chiar dacă rezultatele sportivilor români la Olimpiada de la Londra au fost sub aşteptări, recompensele lor sunt consistente." ...destul de neprofesional inceputul articolului. E frumos ca incepem in sfarsit sa ii apreciem pe romanii care fac performanta si care ne reprezinta peste hotare. Poate asa vom reusi sa pastram valorile in tara.

    1
    0

  • CmrsCristina pe 14 Aug 2012, 16:20
    Bravo

    Bravo noua, macar atat sa facem , ca in rest la televizor ni se arata doar niste indivizi drogati si analfabeti care "joaca" fotbal. Macar atat pentru adevaratii sportivi !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod