Sandra Bullock s-a ars incercand sa-si vopseasca parul pubian

de Georgiana Dorobanțu, 12 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sandra Bullock s-a ars incercand sa-si vopseasca parul pubian

Actrita, care este casatorita cu motociclistul Jesse James, a recunoscut ca eforturile sale de a-i face o surpriza speciala sotului sau s-au terminat dezastros, potrivit femalefirst.co.uk.

Sandra a declarat: "M-am hotarat ca de Valentine's Day sa incerc o chestie speciala cu parul meu. Voiam sa ii dau o forma de inima parului meu pubian si sa-l vopsesc roz. A fost dureros. Intai trebuie sa il decolorezi. Este ceva in legatura cu decoloratul asta, pentru ca ai senzatia ca iti arde pielea. Apoi a trebuit sa il rad si sa aplic vopseaua roz.
Din pacate nu a iesit culoarea potrivita".

Actrita in varsta de 45 de ani a mai avut o problema legata de vopsirea parului. Aceasta a fost nevoita sa se faca blonda pentru rolul sau din "The Blind Side", desi iubitul sau nu a fost tocmai incantat de schimbare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorina_C pe 28 Feb 2011, 17:17
    Nu pot sa cred!

    Bey...se pare ca oamenii astia au o sugestie pentru Sandra!:))) Marea paruiala si cu efecte - http://www.youtube.com/watch?v=GSuFCHHvP8g.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod