Sandra Bullock, cea mai frumoasă femeie din lume

Actriţa a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume în clasamentul întocmit de revista People pe anul 2015, iar dacă majoritatea femeilor s-ar simți onorate de acest titlu, Bullock l-a catalogat, cu modestie, drept "ridicol", relatează site-ul starpulse.com, citat de Agerpres.
Vedeta în vârstă de 50 de ani a întrecut alte 192 de "frumuseți răpitoare" conform copertei numărului special al revistei People ce va apărea la 4 mai.

"Adevărata frumusețe este tăcută", a comentat actrița. "În special în acest oraș (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, important este să fii o persoană bună, o mamă bună, să faci o treabă bună cu masa de prânz, să lași pe cineva să ți-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit.
Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nici măcar nu încearcă (să pară frumoși)"
, a comentat ea.

În ceea ce privește prioritățile ei, actoria a coborât pe locul doi. Sandra Bullock se dedică creșterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în 2010.

"Când l-am ținut pentru prima oară în brațe, am înțeles care este scopul meu în viață. Atât timp cât sunt sănătoasă și în putere, și nu-mi las mintea să o ia razna, plină de incertitudini cu privire la cine sunt, mă pot uita în oglindă și-mi place ceea ce văd"
, a mai susținut ea.

Printre frumusețile celebre aflate pe lista întocmită de revista People se mai numără și Ariana Grande, Shay Mitchell, Gabrielle Union, Taraji P.
Henson sau Gigi Hadid.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod