Sandra Bullock a confirmat că a adoptat o fetiţă

Actriţa americană a confirmat într-un interviu recent faptul că a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a finalizat procedura de adopţie a unei fetiţe, Laila, în vârstă de trei ani şi jumătate, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Într-un interviu acordat revistei People, celebra actriţă americană, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre fiica ei, originară din Louisiana, pe care a adoptat-o după ce a găzduit-o pentru o perioadă în reşedinţa ei. Sandra Bullock are deja un fiu, Louis, în vârstă de 5 de ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010.

"Atunci când o privesc pe Laila, în mintea mea nu există niciun dubiu că ea trebuia să ajungă aici. Copilul potrivit a intrat în viaţa mea în momentul potrivit.

Louis a fost vârful de lance al acestui proces. Ştiam că ei îi era frică la început, dar am convins-o că eu şi Louis nu vom pleca nicăieri şi că nu o vom părăsi niciodată", a declarat vedeta americană pentru revista People.

În acelaşi interviu, Sandra Bullock a spus că întregul proces de adopţie a semănat destul de mult cu procedurile de protecţie a martorilor - prin prisma caracterului lor secret - şi că s-a temut că această adopţie să nu fie periclitată de faptul că ea este o mare vedetă la Hollywood.

Site-ul Radaronline.com, citat de Mediafax, a publicat în premieră în luna octombrie un articol în care se afirma că renumita actriţă a adoptat o fetiţă.
Întrucât procedura respectivă nu era finalizată la acea vreme, Sandra Bullock a dat o declaraţie de presă în care, alegându-şi cu mare atenţie cuvintele, a lăsat impresia că nu adoptase un alt copil. Însă după finalizarea adopţiei, Sandra Bullock şi-a anunţat prietenii, rudele şi colaboratorii că a devenit într-adevăr mamă pentru a doua oară.

Vestea despre noua adopţie a fost dată publicităţii de RadarOnline.com în octombrie, la doar o zi după apariţia în presa americană a unor articole potrivit cărora noul iubit al Sandrei Bullock, fotograful Bryan Randall, s-a mutat în reşedinţa pe care actriţa o deţine în Beverly Hills.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod