Salma Hayek, secretele frumuseţii ei

Actriţa a dezvăluit că unul dintre secretele tenului său perfect este faptul că nu se spală pe faţă dimineaţa, acest lucru ajutând-o să-şi păstreze tinereţea pielii.

Actriţa are 46 de ani şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii.

Salma Hayek a declarat, vineri, într-un interviu pentru postul de televiziune ITV: "Ok, unul dintre secrete - spală-te întotdeauna pe faţă seara. Curăţă tenul, foarte foarte bine seara".

"Un alt secret ciudat - nu te spăla pe faţă dimineaţa, deloc, niciodată. Pentru că noaptea pielea se regenerează, îşi reface anumite uleiuri de care ai nevoie pentru a-ţi păstra tenul tânăr şi echilibrează PH-ul", mai spune actriţa.

"Deci dimineaţa, poţi stropi pielea cu apă - ceva uşor -, dar niciodată nu o spăla. Iar dacă tenul tău este murdar dimineaţa, înseamnă că nu l-ai curăţat bine seara", a explicat actriţa.

Salma Hayek a lansat o gamă de produse de înfrumuseţare pe care le foloseşte tot timpul şi care pot fi găsite într-un singur magazin din SUA. Ea atribuie frumuseţea tenului său şi faptului că foloseşte aceste creme, notează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Actriţa americană joacă în cel mai recent film al regizorului Oliver Stone, "Brutele/ Savages", alături de John Travolta, Benicio Del Toro şi Taylor Kitsch.
Filmul va fi lansat în România pe 28 septembrie.

Una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood, Salma Hayek a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Ea este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", notează Mediafax.


Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod