Salma Hayek: "Imi place sa mananc insecte!"

de Georgiana Dorobanțu, 23 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Salma Hayek:
Salma Hayek i-a dezvaluit lui David Letterman, in emisiunea de luni seara, ca adora sa manance insecte, potrivit people.com. "Sunt delicioase! Uite, salivez!", a declarat Salma.

Actrita de origine mexicana, casatortita cu un om de afaceri francez, a mai spus ca are chiar si unele retete favorite, din tara sa natala.

"Sunt unele furnici prajite, care sunt uimitoare, mai ales cu putin guacamole", i-a spus actrita gazdei The Late Show. "Iar viermii... sunt mai multe retete pentru acestia. Greierii au o aroma usor afumata. Din cauza felului in care ii pregatesc. Sunt foarte buni".

In ceea ce priveste gatitul acestor insecte, Salma recunoaste ca este destul de dificil. Pe de alta parte "nu este prea usor sa le gasesti. Sunt delicatese", a spus vedeta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • giulia pe 23 Iun 2010, 18:00
    este adevarat

    sincer de multe ori oamenii sunt de parere ca sunt super neapetisante dar credetzi-ma din propria experienta consider ca gusturile nu de discuta indiferent in ce privinta a subiectului se discuta ....acum multi ani am gustat si eu din broaste si melci si sincer chiar mi-au placut .In italia ,a doua mea casa, se gatesc foarte multe delicatese , dar nu trebuie sa nu le mancam doar pt aspectul lor de dinaintea " schimbarii uluitoare" din toate pct de vedere .... eu am 13 ani si de cand eram mai mica gandeam pozitiv in privinta mancarii .Nu trebuie sa nu o mancam doar pt ca sunt catalogate asa cum sunt ....asa ca pofta buna daca veti reusi sa gustati vreo delicatese

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod