Salma Hayek a obținut ordin de restricție împotriva a două femei

O instanță de judecată i-a acordat actriței Salma Hayek un ordin permanent de restricție împotriva a două femei care au amenințat că-i vor răpi fiica în vârstă de 7 ani, Valentina, relatează site-ul starpulse.com, citat de Agerpres.
Actrița a susținut că cele două femei, Liana Philippon și Odette Bodagh, i-au amenințat în repetate rânduri copilul. "Știu unde va fi fiica ta. Cât de mult valorează viața ei pentru tine?", conform mesajului primit de actriță prin poșta electronică de la una dintre femei.

În timpul audierilor de vineri, de la Los Angeles, Odette Bodagh s-a declarat o fană a actriței și a precizat că a crezut că are o relație apropiată cu aceasta. Aceasta a mai adăugat că nu și-a dat seama că Salma Hayek s-a simțit amenințată din cauza ei până la formularea cererii privind ordinul de restricție.

Cele două femei trebuie, conform hotărârii instanței, să nu se mai apropie timp de trei ani de actrița în vârstă de 49 de ani, de soțul ei, miliardarul francez Francois-Henri Pinault și de fiica lor.



Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod