Sacha Baron Cohen, în rolul lui Freddie Mercury

de Nicoleta Tarantus, 17 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sacha Baron Cohen, în rolul lui Freddie Mercury

Actorul din "Borat" va interpreta rolul Freddie într-un lungmetraj inspirat din zilele de glorie ale solistului trupei Queen.

Scenariul acestui film, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi scris de Peter Morgan, scenaristul britanic din spatele filmelor "Regina" şi "Ultimul rege al Scoţiei". Nu se cunoaşte deocamdată numele regizorului.

Chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor vor supraveghea felul în care va fi realizată coloana sonoră a filmului, ce va conţine atât piese din discografia grupului Queen, cât şi melodii din cariera solo a lui Freddie Mercury.



Acţiunea filmului se va concentra pe o perioadă de câţiva ani şi va culmina cu mega-concertul Live Aid, impresionantul show de caritate organizat în 1985, pe stadionul Wembley din Londra, considerat de presa internaţională drept cel mai mare moment din cariera grupului Queen.

 

Credit foto: spin.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dreamwithshiver pe 20 Sep 2010, 15:31
    Abia aştept!

    Sunt nerăbdătoare să apară filmul!Sunt sigură că Sacha Baron Cohen îl va întruchipa foarte bine pe Freddie Mercury :x Iar cu Peter Morgan ca scenarist chiar nu mă aştept să fie altfel decât impresionant.Sper ca şi regizorul să fie unul pe măsură.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod