S-au suplimentat biletele pentru concertul Cranberries

Ca urmare a cererii din partea publicului, biletele la Tribuna Oficiala la concertul Cranberries au fost suplimentate.
Ca urmare a cererii din partea publicului, biletele la Tribuna Oficiala la concertul Cranberries au fost suplimentate. De astazi, fanii trupei irlandeze pot gasi in reteaua Eventim bilete la categoriile:  Gazon B (120 lei), Tribuna Oficiala (170 lei) si Gazon A (190 lei).

Trupa mai are doar doua orase de vizitat inaintea Romaniei: Wiesen si Ostrava. Irlandezii vor sosi in Bucuresti cu cateva zile inainte de concert si vor pleca imediat dupa el catre Turcia, urmatoarea destinatie pe harta turneului lor.
Concertul de la Zone Arena va incepe la ora 20.30. Accesul spectatorilor in incinta locatiei este permis incepand cu ora 18.30.

Ca urmare a suplimentarii biletelor, configuratia sectoarelor din Tribuna Oficiala a fost modificata. Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate. Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.
Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locatia initial anuntata) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit de la vechea locatie la cea noua, in intervalul orar 18.00 – 20.30.


Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str.
Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara. In ziua concertului, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in Zone Arena.
15 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod