S-au anunțat artiștii care cântă la Media Music Awards!

Peste 40 de artiști consacrați vor urca pe scena celei de-a patra ediții a Media Music Awards. În seara de 3 septembrie, la gala muzicală de la Sibiu vor cânta nume cunoscute precum Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Spectacolul din Piața Mare se va transforma într-un adevărat maraton muzical, la care vor asista peste 40.000 de spectatori.
Artiștii vor cânta pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri, comparabilă cu lătimea unui teren de fotbal. Pe lângă cei anunțați, vor participa și alte vedete din showbiz și artiști care au șansa să câștige mult-râvnitele premii.


Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.


Media Music Awards 2015 este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards, prezentat de Coca Cola și susținut de de MTV România și Kiss FM.

Media Music Awards este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod