S-au aflat rezultatele! Cât au alergat Carmen Brumă, Jorge și Carmen Negoiță la maraton

Carmen Brumă, Jorge și Carmen Negoiță au participat la ediția din acest an a maratonului DHL Ștafeta Carpaților, alergând, alături de cei din echipa VIP, o distanță de peste 42 de kilometri pe traseul Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov.

Cele trei vedete au format echipă alături de Monica Roșu, Doru Todoruț și Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România, și, la proba ștafetă, au parcurs în total 42,195 kilometri timp de 4 ore, 24 minute și 50 de secunde.

Vedetele s-au implicat alături de sute de alți participanți pentru a sprijini, prin taxa de participare, ca sportivii paralimpici români să ajungă la Olimpiada de la Rio de anul viitor. Astfel, s-au strâns 12.000 de euro, reprezentând taxe de înscriere și donații separate, sume care vor fi direcționațe către Comitetul Naţional Paralimpic.

Ediția 2015 a maratonului a beneficiat de sprijinul și implicarea directă a sportivilor Andreea Răducan, Monica Roşu, Cristi Chivu dar și a mai multor persoane publice care s-au implicat activ participând în echipa de ştafetă a persoanelor publice: Carmen Brumă, Jorge, Carmen Negoiţă, Doru Todoruţ.

În plus, prezentatoare TV, Andreea Berecleanu a fost prezentă la start pentru a-şi arăta susţinerea pentru sportivii paralimpici

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod