S-a logodit Hannah Montana!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Actriţa americană Miley Cyrus s-a logodit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, cu care are o relaţie de trei ani.
Actriţa americană Miley Cyrus s-a logodit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, cu care are o relaţie de trei ani.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul cântec/ The Last Song" în care au jucat împreună.
Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

"Sunt foarte fericită că m-am logodit şi abia aştept să am o viaţă lungă şi fericită alături de Liam", a declarat Miley Cyrus pentru revista People.

Liam Hemsworth a cerut-o de soţie pe Miley Cyrus pe 31 mai şi i-a oferit logodnicei sale un inel cu un diamant de 3,5 carate.

În vârstă de 19 ani, cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal.

Actorul australian a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games".
Liam Hemsworth, ai cărui fraţi mai mari Luke şi Chris sunt şi ei actori, va putea fi văzut în această vară şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod