S-a logodit Hannah Montana?

FOTO. Miley Cyrus a venit la un eveniment organizat de Muhammad Ali cu un inel dăruit de posibilul ei logodnic, Liam Hemsworth.

FOTO. Miley Cyrus a venit la un eveniment organizat de Muhammad Ali cu un inel dăruit de posibilul ei logodnic, Liam Hemsworth.

Actriţa cunoscută pentru interpretarea personajului Hannah Montana în serialul şi filmul cu acelaşi nume, a dat naştere zvonurilor conform cărora ar putea să se căsătorească cu

Liam Hemsworth după ce a purtat un inel ce părea a fi de logodnă la un eveniment organizat de fostul boxer Muhammad Ali, informează agenția Mediafax.

Vedeta a mers la gala Celebrity Fight Night organizată de Muhammad Ali alături de prietenul şi posibilul său logodnic Liam Hemsworth, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Poza cu inelul a fost publicată pe Twitter chiar de către Miley Cyrus, înainte ca actriţa să îl poarte la evenimentul caritabil organizat de fostul campion mondial la categoria grea.

O sursă din anturajul lui Miley Cyrus a dezvăluit recent că vedeta şi actorul australian Liam Hemsworth se gândesc să se căsătorească.

"Încă păstrează secretul, dar se gândesc serios să se căsătorească. Liam e nebun după ea!", a declarat sursa pentru publicația OK Magazine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod