S-a lansat noul magazin online Agnes Toma!

17 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat noul magazin online Agnes Toma!
Dupa experienta ALB SI NEGRU (cand Agnes Toma si-a intalnit clientii cu ocazia celui mai important eveniment al vietii – casatoria), dupa deschiderea altor magazine si showroom-uri, in tara si strainatate, iata, un nou magazin AT se deschide in aceste zile! Poate mai cuprinzator, mai variat dar si mai structurat, acest nou magazin este pe cale sa va intre in casa!

Va invitam sa patrundeti in lumea virtuala Agnes Toma, o platforma ce va ofera posibilitatea sa vizionati in detaliu colectii actuale dar si pe cele aflate “la reducere”, semnate de designer.


Pe langa aceste colectii magazinul cuprinde o paleta bogata de accesorii – de la pantofi si sandale pana la posete, flori sau bijuterii  – propuse pentru asortare fiecarui produs in parte. Toate acestea la preturi speciale promotionale – cel putin in primele 30 de zile de functionare.

Viziteaza noul spatiu virtual AT pentru a-ti completa garderoba fie cu piese “basic”, care nu trebuie sa-ti lipseasca, fie cu elemente pline de personalitate si stil care te vor scoate in evidenta! Compune-ti cele mai originale outfit-uri, fii propriul tau stilist! Acum mai aproape, mai “la indemana”, mai accesibil!

Va asteptam cu o oferta particulara, variata pe www.atshoponline.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod