S-a lansat librăria virtuală CorectBooks

de Nicoleta Tarantus, 1 Octombrie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza
S-a lansat librăria virtuală CorectBooks
Astăzi s-a lansat librăria virtuală CorectBooks, care face accesibilă, în doar câteva minute, cartea românească, pentru cititorii din întreaga lume.

"Lansarea CorectBooks este o dublă premieră absolută în România. Este primul magazin de carte în format digital. Şi, în acelaşi timp, pentru întâia dată, cititorii, utilizatorii Internetului, scriitorii şi editorii au posibilitatea să se antepronunţe"
, a declarat Sorin Roşca Stănescu, Director General Virtual Big Bang.

Mai multe zile, fiecare dintre aceştia va putea intra atât pe www.corectbooks.com cât şi pe pagina de Facebook sau contul de Twitter ale proiectului pentru a spune ce îi place şi ce nu îi place în această librărie virtuală şi ce ar dori sa facă ea în plus.

Fanii cărţii de pretutindeni sunt invitaţi pe pagina de Facebook a CorectBooks să propună titluri sau autori sau edituri pe care doresc să le regăsească în librăria virtuală.
Sugestiile lor vor fi analizate de către echipa de proiect şi vor contribui în mod direct la dezvoltarea bibliotecii virtuale CorectBooks.


În următoarele zile vor fi încărcate pe site şi alte cărţi, iar toţi cei care doresc să achiziţioneze o carte de pe www.corectbooks.com au posibilitatea de a lansa o precomandă. Primii 1.000 de solicitanţi vor beneficia de un discount de 25% pentru orice titlu si pentru oricâte titluri îşi doresc.

În plus, toţi cei care îşi vor crea un cont de utilizator pe CorectBooks, în această perioadă, vor participa la o tragere la sorţi, în urma căreia, la începutul lunii noiembrie, 10 utilizatori vor primi cadou câte un iPad, pentru a putea citi cartea preferată oriunde s-ar afla.

CorectBooks este primul proiect dintr-o întreagă serie de iniţiative care se va lansa în luna noiembrie 2010.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod