S-a lansat Caietul Superbebelusului

Facebook Twitter Comenteaza
Miercuri 25 iunie, ora 11:00, la magazinul Diverta din Plaza Romania, Bucuresti, Revista Superbebe a lansat Caietul Superbebelusului.

Caietul Superbebelusului se va lansa in Reteaua Magazinelor Diverta si va aparea pe piata din luna iulie, atat impreuna cu revista, cat si in librarii si la punctele de difuzare a presei.

Ioana Moldovan si Tana Pazara (publisher al revistei si gazda emisiunii Superbebe TV) vor prezenta volumul, care ofera detalii despre etapele dezvoltarii bebelusului.

Caietul Superbebelusului este totodata un jurnal in care se poate nota ce se intampla cu micutul in primul lui an de viata, un jurnal in care se pot pastra fotografii si amintiri.
Este un volum completat cu informatii utile despre fiecare saptamana si luna prin care trece bebelusul pana la prima aniversare. In fiecare zi si in fiecare ora, se pot nota toate detaliile legate de cele 24 de ore petrecute impreuna cu micutul: de la mancare sau cat a dormit, pana la detalii legate de dezvoltarea de noi aptitudini si de indemanare.

In luna iulie, Caietul Superbebelusului poate fi cumparat impreuna cu revista la pretul de 25 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod