S-a lansat biografia neoficiala a lui Robert Pattinson

de Georgiana Dorobanțu, 1 Iulie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza
S-a lansat biografia neoficiala a lui Robert Pattinson" alt="S-a lansat biografia neoficiala a lui Robert Pattinson" title="S-a lansat biografia neoficiala a lui Robert Pattinson" border="0" />

Misterul de care s-a inconjurat enigmaticul actor e descifrat in aceasta biografie neoficiala scrisa da autoarea Virginia Blackburn: de la copilaria sa londoneza, trecand prin rapida-i ascensiune in lumea starurilor, pana la postura lui actuala, de cel mai ispititor actor al Hollywoodului – orice detaliu al vietii lui Robert este disecat si pus pe tapet.

Virginia Blackburn schiteaza un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent daca-i descrie talentele actoricesti si calitatile de muzician sau ne desfata cu intamplari anecdotice mai putin cunoscute legate de el.Biografa ii cerceteaza inspiratia si ambitiile si scoate la iveala secrete de culise din filmarile seriei Harry Potter, ca si barfe de ultima ora din lumea filmelor Amurg.

Virginia Blackburn este o bine-cunoscuta ziarista si scriitoare londoneza. A publicat mai multe biografii ale unor celebritati precum David si Victoria Beckham, Kylie Minogue, Robbie Williams si Ant & Dec. Robert Pattinson este cea dintai biografie consistenta a noii senzatii a ecranului.

 

Cartea se gaseste in reteaua Diverta si costa 44.90 de lei.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ayana pe 27 Nov 2011, 23:59
  hot

  ''robert e un frumusel mor fetele dupa el'' eu zic ca merita pretul cartii la un actor asa bun cum e el asa ca nu stati pe ganduri si cumparati cartea..

  0
  0

 • giulia7 pe 2 Iul 2010, 17:29
  ahhh...

  nu merita.,...prea putine si prea multe monede

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod