Ryan Reynolds nu mai e burlac

Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit sâmbătă seară, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată într-un orăşel american din statul Carolina de Sud.

Blake Lively şi Ryan Reynolds, care au o relaţie ce durează de aproximativ un an, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" (2011), scrie revista People, citată de agenţia Mediafax.

O sursă a confirmat pentru revista People că cei doi actori s-au căsătorit sâmbătă seară, pe plantaţia Boone Hall din localitatea Mt.

Pleasant, aflată în apropiere de oraşul Charleston din statul Carolina de Sud.

Florence Welsh, solista grupului Florence and the Machine, o bună prietenă a miresei, a interpretat trei piese live, iar ritmurile muzicale au continuat apoi cu ajutorul unui DJ profesionist.

Blake Lively, în vârstă de 25 de ani, şi Ryan Reynolds, în vârstă de 35 de ani, şi-au cumpărat o casă la începutul acestui an, în localitatea Bedford din statul New York.

Canadianul Ryan Reynolds a fost căsătorit cu actriţa Scarlett Johansson, dar cuplul a divorţat în 2010, după un mariaj care a durat doi ani.

Aceasta este prima căsătorie pentru Blake Lively, care a avut în trecut o relaţie cu colegul ei din distribuţia serialului TV "Gossip Girl", Penn Badgley.

Foto: AFP / Mediafax

1 din 6

10 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod