Ryan O'Neal, diagnosticat cu trei tipuri de cancer

Actorul american Ryan O'Neal a dezvăluit într-un interviu recent faptul că medicii l-au diagnosticat cu trei tipuri de cancer - facial, de prostată şi leucemie cronică.
Actorul american Ryan O'Neal a dezvăluit într-un interviu recent faptul că medicii l-au diagnosticat cu trei tipuri de cancer - facial, de prostată şi leucemie cronică.

Starul în vârstă de 71 de ani a decis să amâne începerea tratamentului contra cancerului de prostată de stadiul II cu care a fost diagnosticat recent, pentru a putea să ducă până la capăt turneul de promovare a volumului său de memorii "Both of Us: My Life with Farrah", în care descrie aspecte din viaţa alături de partenera sa de cuplu Farrah Fawcett, decedată în 2009.
Actorul este conştient totodată de faptul că această decizie ar putea să-l coste viaţa, informează site-ul sfgate.com, citat de agenţia Mediafax.

"Cartea aceasta «striga» să fie scrisă şi vândută şi am decis să fac mai întâi acest turneu de promovare şi să mă ocup de cancerele mele după aceea. Mă simt bine", a declarat Ryan O'Neal într-un interviu acordat, marţi, publicaţiei Access Hollywood.

Întrebat de jurnalistul Billy Bush dacă îi pasă dacă va trăi sau va muri, O'Neal a răspuns: "Sincer, nu-mi pasă.
Am trăit o viaţă lungă şi frumoasă".


"Am însă un plan. Începând din 10 mai îmi voi congela prostata. E o metodă nouă. Medicii vor congela partea de prostată care este atinsă de cancer", a explicat actorul.

Ryan O'Neal a dezvăluit totodată faptul că boala nu i-a afectat doar prostata. Purtând un mic bandaj în zona nasului, actorul a explicat: "Nu sunt un om terminat şi nu sunt deprimat. Însă am trei tipuri de cancer în acest moment - facial, de prostată şi leucemie cronică.
Nu sunt sigur că ar trebui să mă abonez la reviste, succesiv, pe perioade mai mari de un an".


În anii 1990, Ryan a fost diagnosticat cu leucemie mieloidă, manifestată printr-un exces de celule albe în sânge.

Cel mai recent diagnostic al său vine la trei ani după pierderea iubitei sale, actriţa Farrah Fawcett, decedată şi ea din cauza unui cancer.

Ryan O'Neal a jucat în filme celebre precum "Love Story" şi "Paper Moon". Actorul american a fost nominalizat la Oscar în 1971, pentru rolul din "Love Story", şi a jucat într-un alt lungmetraj de renume - "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod