Russell Crowe are stea pe Bulevardul Celebritatilor

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Russell Crowe are stea pe Bulevardul Celebritatilor

Cadoul l-a primit dupa 20 de ani de cariera in care a jucat o multitudine de roluri care au ramas in istoria cinematografiei mondiale. Rolurile memorabile din filme ca "A beautiful Mind" si "L.A. Confidential" l-au propulsat direct pe lista celor mai solicitati actori de la Hollywood. Cu toate acestea, in trecut a refuzat de trei ori steaua pe care o merita din plin.

Evenimentul propriu-zis a avut loc cu doar cateva saptamani inainte de premiera filmului Robin Hood. Alaturi de el, in momentul in care "si-a atins steaua" i-au fost familia, prietenii, dar si o multime de fani care l-au aclamat.

"Nu mi se parea ca am facut destul sa o merit.
Dar acum am ajuns intr-un moment in care ma gandesc ca, daca nu accept, nici n-o sa mi se mai propuna, asa ca mai bine ca am facut-o acum"
, a declarat australianul.

"Ploua torential de dimineata... si Russell a dat un telefon. Si doamnelor si domnilor, a iesit soarele. Aceasta este puterea celebritatii!", a spus Jay Leno, prezent la eveniment.

La randul lui o celebritate, regizorul Ron Howard a lucrat cu Russell la Cinderella Man si A Beautiful Mind, filmul care i-a adus acorului o nominalizare la Oscar.

"Russell este acel gen de actor pe care il poti compara cu o forta a naturii.
Cand lucrezi cu el, munca este interesanta si palpitanta"
, crede regizorul Ron Howard care a lucrat cu Russelle Crowe la "Cinderella Man" si "A Beautiful Mind".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod