Ruslana lanseaza "Amazon"

Facebook Twitter Comenteaza
Ruslana lanseaza

Iata prima samanta de energie nestavilita. EA. Ruslana e… AMAZONUL.

"The Amazon" este versiunea ucraineana a noului si neobisnuitului album al Ruslanei. Este urmatorul pas din proiectul-fantezie care promite sa inunde Pamantul.   

Versiunea engleza a albumului intitulat "Energie salbatica" va fi lansata tot in 2008, insa data este momentan neconfirmata.

Albumul acesta face parte dintr-un mare proiect-fantezie. Albumul este bazat pe subiectul unei povestiri fantastice originale despre o fata care a indraznit sa fie diferita de lumea artificiala din jurul sau. "Am preluat aceasta poveste din carti si benzi desenate si am transpus-o pe scena, in stilul nostru, in videoclip si muzica. In afara de texte, importanta este si muzica, iar sunetele si armonia capteaza noul sentiment de viteza in spatiu, timp si vis".

"The Amazon" este in acelasi timp si socant si fascinant. Piesele incluse pe album sunt contrastante. Ca si fluviul Amazon insusi care invinge timpul, starea pe care ti-o creaza albumul se schimba in mod constant de la relaxare la ritmuri nebune revenind la senzatia de calm.

Punctul de atractie consta in noile ritmuri pe care le abordeaza. Albumul este un mix delicios de sunete, sample-uri si ritmuri. Experimentul se deruleaza "in spatele usilor inchise" de mai bine de doi ani.
Rezultatul se vede nu numai in noul album, ci si in noul show.  

"Ritmul vietii comprima doua tipuri de vibratii: unele care absorb energie, altele care o ofera. Avem nevoie de cele care te energizeaza la infinit, cele care iti dau energie… ", zice Ruslana.

Stiluri muzicale diverse, utilizate si mixate pe album, zdruncina din temelii tot ce ai cunoscut pana acum si reasambleaza totul intr-un mod revolutionar. Un mix unic de r’n’b  si teme folclorice slave.        

In timpul sesiunilor de inregistrari, Ruslana a dirijat o orchestra, a cantat la pian, la tobe, la instrumente traditionale ucrainene si la un set de percutie absolut unic, care a fost realizat special pentru acest album si show. Ea este de asemenea si autorul/co-autorul celor mai multe piese de pe album.  

Aceasta este fara indoiala muzica ucraineana contemporana, probabil muzica viitorului, gata sa fie exportata, dar pastrandu-si identitatea mentala si particularitatile.

Cea mai reprezentativa piesa de pe album este single-ul cu tema sociala "Not For Sale". A fost produs special din initiativa sa pentru a ajuta lupta impotriva traficului uman international. Aceasta initiativa este sprijinita de "Vital Voices" si UNODC. Ruslana a prezentat single-ul si proiectul campaniei "Not For Sale”" la forumul mondial din Viena pe 15 februarie 2008. Acest forum a fost organizat de UNODC.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod