Roxana Vancea recunoaşte că e bisexuală

Fosta asistentă de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" a declarat în cadrul emisiunii WOWbiz de la Kanal D că se simte atrasă de femei.
Vancea, care este în prezent instructor de fitness, i-a făcut avansuri Andreei Mantea, proaspăt revenită la emisiunea WOWbiz, după plecarea Adelinei Pestriţu.

"Andreea, să nu te îndrăgosteşti de mine. Nu vreau să fiu "tătic". Eşti o femeie frumoasă şi îmi place de tine. Dacă aş săruta-o? Da, dar să stingă fetele mele televizorul. Pot să spun că îmi plac femeile şi cred că am vreo trei cu care m-am sărutat până acum. Chiar am avut şi o relaţie cu o fată, dar m-a părăsit", a declarat Vancea, potrivit cancan.ro

Vedeta în vârstă de 29 de ani a făcut dezvăluiri despre viaţa sa amoroasă şi despre planurile sale de viitor, dar nu a vrut să comenteze despre presupusa relaţie cu Mihai Bendeac. "Acum nu sunt singură, există cineva, dar nu am iubit. Există sentimente, dar nu există relaţie. Despre Mihai nu vorbesc, e un subiect pe care nu vreau să îl ating. Nu îmi doresc copii, nu îmi doresc să fiu mireasă, nu vreau chestii de genul ăsta. Nu pot să am grijă nici de mine, dar de un copil... nu mă văd având un copil. Nu mi-am dorit niciodată copii", a spus Roxana la emisiunea WOWbiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod