Roxana si Elena vin la "Tonomatul de vacanta"

Facebook Twitter Comenteaza
Roxana si Elena vin la

Roxana si Elena, cele doua componente a trupei Etnic vor fi prezente maine, 31 iulie, la "Tonomatul de vacanta", unde vor interpreta live piese de pe viitorul album.

O data cu incheierea campaniei electorale, cand nu au avut timp nici sa respire din cauza numeroaselor concerte, Roxana si Elena au inceput inregistrarile pentru noul album, care este deja realizat in proportie de 50%.

Piese de pe acest album vor fi cantate maine in prima auditie in emisiunea prezentata de Alina Sorescu, unde artistele vor dezvalui si alte surprize pregatite fanilor.

"Niciodata nu ne-am promovat artistii pe baza vietii lor personale, ci strict prin activitatea lor profesionala. Trupa Etnic se apropie de lansarea unui nou album", a declarat managerul trupei, Radu Baron.

"Daca altii au ales sa iasa la rampa si sa isi faca publicitate cu detalii din viata lor personala, noi vom mentine in continuare aceeasi politica pe care am sustinut-o pana acum si vom demonstra, inca o data, ca Etnic este un brand puternic pe piata muzicala din Romania. Etnic este un brand cu valoare, valoare data atat de vocile componentelor, dar si de echipa de management, precum si de compozitorii, orchestratorii, textierii si restul oamenilor care isi aduc aportul la fiecare proiect al RBA Management", a adaugat Radu Baron.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod