Roxana Ionescu, mai bună ca Luciu la "Dansez pentru tine"

Finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce a avut loc vineri seară, la Pro TV, şi-a desemnat câştigătorii. Roxana Ionescu şi George Boghian sunt marii caştigători, ei fiind recompensaţi cu un premiu în valoare de 60.000 de euro.

Vineri seară, la Pro TV, a fost ultima reprezentaţie a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine". După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la "Dansez pentru tine" s-au luptat, vineri seară, în marea finală, în care au dansat musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance.

Finala a fost plină de suspans pentru cele mai bune trei perechi ale sezonului - Roxana Ionescu şi George Boghian, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, respectiv Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica.

Telespectatorii au fost cei care, prin vot, au stabilit că Roxana Ionescu şi George Boghian sunt marii câştigători ai premiului de 60.000 de euro şi al trofeului "Dansez pentru tine".

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, recompensaţi cu un premiu de 20.000 de euro, respectiv Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care au primit un premiu de 15.000 de euro.

În finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" s-au oferit premii în valoare de 147.000 de euro.

Primul dans din concurs i-a aparţinut echipei formate din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, care au declarat amândoi că au legat prietenii şi că s-au simţit ca într-o familie în cadrul emisiunii.



"Îmi doream un loc unde sa mă detaşez de probleme, să trec peste... peste anumite momente... M-am simţit ca în a doua familie. Am incercat să fiu cu capul sus... n-am cedat nervos, n-am cedat psihic. Aveam nevoie de un loc unde să capăt puţină încredere şi puţină energie. <<Dansez pentru tine>> a fost gura mea de oxigen de care aveam nevoie în perioada asta. Nu mi-au pus intrebări, s-au comportat ca adevăraţi prieteni", a povestit în lacrimi Nicoleta Luciu.

A urmat apoi echipa formată din Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care au dansat street dance.

Primul dans pentru un caz umanitar al serii i-a aparţinut cântăreţei Inna, care a fost protagonista unui dans ţigănesc. Ea a intrat în ring alături de coregraful ei, Enul Rengle. "Mi-am dorit dintotdeauna să particip la <<Dansez pentru tine>>, dar de cele mai multe ori, programul meu a fost foarte încărcat", dezvăluie Inna. "A sosit momentul meu şi mă bucur foarte mult că pot dansa pentru un caz umanitar, astfel împuşc doi iepuri: ajut nişte oameni care au nevoie, dar mă şi distrez. Îmi plac repetiţiile, mă înţeleg foarte bine cu dansatorii din balet, este cu siguranţă o experienţă frumoasă. Abia aştept să postez filmarea cu dansul pe contul meu de Facebook. O să fie boom", a povestit artista.

Al treilea dans din concurs a fost cel al perechii formate din Roxana Ionescu şi George Boghian, care a optat pentru stilul Bollywood. Prestația lor a fost apreciată de juriu, care le-a dat note mari.

Şi cel mai bun tenisman român al momentului, Horia Tecău, a păşit în ring la braţul Iuliei Vântur, alături de care a dansat tot pentru un caz umanitar. "Este o experienţă nouă pentru mine şi mă bucur că mi s-a oferit această şansă, din partea Pro TV. «Dansez pentru tine» este o emisiune superbă, dacă voi reuşi să aduc puţină bucurie în viaţa cuiva, prin prezenţa mea aici, sunt onorat", a declarat Horia Tecău.
Deşi obişnuit cu antrenamente extrem de solicitante, sportivul recunoaşte că emisiunea este un cantonament veritabil. "Repetiţiile sunt mai solicitante decât credeam. De-abia acum îmi dau seama câte ore de repetiţii trebuie să faci şi cât efort trebuie să depui pentru realizarea unui dans de câteva minute. Mă bucur că în acest dans mă pot baza pe experienţa Doinei şi pe cea a Iuliei. Ne dorim să ne simţim bine şi să realizăm un dans frumos, pentru un caz umanitar", a mai spus acesta.



Tot în marea finală, prezentatorii "Poveştirilor adevărate" de la Acasă, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, au arătat prin dans că sunt alături de un suflet care are multă nevoie de ajutor. "Am acceptat cu mare drag să intru pentru a doua oară în ringul visurilor pentru o cauză nobilă, pentru un caz umanitar. Fiindcă nu suntem dansatori profesionişti, atât eu, cât şi Dan încercăm să învăţăm cât mai repede coregrafia făcută de Doina Botiş. E prima dată când dansăm împreună şi prima dată când facem echipă şi pe ringul de dans", a declarat Ioana Maria Moldovan.

"Este superb, senzaţional şi foarte greu! Este una dintre cele mai frumoase provocări din viaţa mea din cel putin trei motive: nu am mai dansat la acest nivel niciodata, este prima oara cand dansez cu Ioana intr-o competitive si  este prima data cand voi dansa in fata atâtor telespectatori", a precizat Dan Cruceru.

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod