Joaquin Phoenix

Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor deveni părinți. Iată cum a evoluat relația lor

Actorul în vârstă de 45 de ani a lucrat prima dată cu Mara pe platourile filmului de dragoste SF Her.
Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor deveni părinți. Actrița, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată în șase luni, potrivit presei de limbă engleză. Este primul copil pentru cei doi. Cuplul s-a izolat - în această perioadă - în casa din Los Angeles. Rooney a fost fotografiată în public ultima oară pe 10 mai. Rooney si Joaquin (45 de ani) s-au logodit in iulie 2019, după mai mulți ani de relație. Iată o trecere în revistă a parcursului relației lor:

Iunie 2012: Actorul a lucrat prima dată cu Mara pe platourile filmului de dragoste SF Her (foto principală).
Acolo juca rolul unui scriitor care se îndrăgostește de Samantha, o formă de inteligență artificială cu vocea lui Scarlett Johansson - imediat ce relația sa cu Catherine (Rooney Mara) se încheie.

Într-un interviu cu Vanity Fair, Phoenix recunoaște că a crezut inițial că Mara nu l-a plăcut în perioada în care au lucrat împreună. În loc de asta, a descoperit că fata este pur și simplu timidă. „E singura fată pe care am căutat-o vreodată pe Internet”, a relatat pentru revistă.


Octombrie 2016: Cei doi au mai lucrat împreună la filmul Maria Magdalena (foto galerie), care spune poveste cunoscutei figuri biblice care alege să-l urmeze pe Iisus Hristos. În timp ce Mara a jucat rolul titular, Phoenix l-a jucat pe Iisus. În timpul acestei producții cei doi au devenit un cuplu.

Mai 2017: Mara era văzută alături de Phoenix la cel de-al 70-lea Festival de Film de la Cannes. Îl ținea de mână în timpul ceremoniei de închidere și a fost prima care l-a felicitat atunci când a luat premiul pentru Cel mai bun actor în thriller-ul You Were Never Really There.

Septembrie 2017: Într-un interviu cu The New York Times Style Magazine, Phoenix a anunțat că el și cu Mara locuiau împreună în Hollywood Hills.
Phoenix a dezvăluit detalii amuzante despre obiceiurile lui legate de Netflix, anume că urmărea timp de 10 ore seriale precum The Staircase, un serial polițist inspirat de evenimente reale, pentru că Mara și-a dorit asta. Citește continuarea pe cinemagia.ro!
20 Mai 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod