Rona Hartner a slăbit 12 kilograme. Cum a reușit?

Nonfonformista actriţă a dezvăluit metoda pe care o folosește pentru a se menţine în formă.

Rona Hartner a reuşit să slăbească 12 kilograme apelând la iridologie. "M-am dus la un specialist şi mi-a citit în ochi, mai precis în iris. În felul acesta se şi pot diagnostica boli. După ce m-a consultat, mi-a spus să consum mai puţine proteine şi mai multe legume şi fructe. L-am ascultat şi în doar câteva luni am reuşit să dau jos 12 kilograme", mărturisea ea.

Nu sunt vegetariană, dar mănânc lejer şi la ore fixeRona Hartner
Vedeta a dezvăluit pentru ziarulring.ro care sunt regulile pe care le respectă pentru a se menține în formă: "Dorm, nu fumez, nu beau.
Pe la 20 de ani mă trezeam la 2 noaptea şi mă duceam în discotecă şi dansam până la 6 dimineaţa. Este o ţicneală pe care trebuie să o faci la 20 de ani. Dar acum, noaptea-i noapte! Şi m-am ferit cât am putut de mult de produsele toxice. M-au ajutat anumite regimuri de detoxifiere, pe care le utilizez mai ales în perioade de stres, că am parte de el din plin. Şi încerc să mânânc sănătos. Mai bine puţin şi sănătos decât mult şi prost"
, a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod