Romantica va transmite Festivalul de la Medgidia in memoriam Dan Spataru

Facebook Twitter Comenteaza
De ziua artistului Dan Spataru, pe 2 octombrie, la Medgidia se va desfasura prima zi a Festivalului National de Muzica Usoara "Dan Spataru". Drumurile multor artisti tineri, dar si a celor consacrati se vor intalni pe scena Casei de cultura a Sindicatelor "Lucian Grigorescu".  Postul de televiziune Romantica va transmite in direct recitalurile celebrilor artisti care vor aduce un omagiu in memoriam Dan Spataru si Gala laureatilor.

La a IV-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara "Dan Spataru" 2008 vor participa 20 de concurenti cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani.
Concurentii vor canta live, fiind acompaniati de "Big Bandul Radio", sub bagheta maestrului dirijor Ionel Tudor. Evenimentul doreste sa promoveze muzica usoara de calitate si interpretarea live.

Toate cele trei seri ale Festivalului se vor incheia cu recitaluri care vor fi transmise in direct de Romantica. Astfel, pe 2 octombrie, incepand cu orele 21:00, vor canta  Luminita Anghel si Costel Lazaroiu. Pe 3 octombrie, de la aceeasi ora, Fuego si Doina Spataru prin intermediul cantecului isi vor aminti cu drag de Dan Spataru.
Festivalul se va incheia pe 4 octombrie cu Gala Laureatilor si cu interpretarile lui Mihai Constantinescu, Jean Constantin si Gabriel Dorobantu. Romantica va transmite in direct, incepand cu orele 20:00, intreaga festivitate de final.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod