Romantica anunta schimbari in grila de toamna

Facebook Twitter Comenteaza
Romantica anunta schimbari in grila de toamna

Toamna se numara bobocii sau se echimba grilele de programe. O astfel de schimbare face si televiziunea  Romantica pregatindu-le telespectatorilor emisiuni  si oameni noi. Incepand cu 14 septembrie, Romantica porneste la drum cu sloganul "Meriti sa fii fericita".
 
Cum va arata o zi "romantica"? Va incepe la ora 9.00 cu Anca Barbu la "Jurnalul public de dimineata", la ora 10.00 toate doamnele si domnisoarele vor putea invata trucuri pentru decararea casei, despre cums a faci economii sau cum sa ai grija de sanatatea ta direct de la Paula Chirila si Nicoleta Voica.
De la orele 16.00, alaturi de Irina Reisler va veni si Claudiu Mirica si impreuna vor fi alaturi de telespectatoare prin emisiunea "Merit sa fiu sanatoasa", oferindu-le sfaturi de la nutritionisti sau antrenori de fitness.

In week-end Catinca Roman le va invata pe doamne si domnisoare cum sa obtina un look de invidiat la "Meriti sa fii cineva". In fiecare sambata, de la orele 12.00, Ema Pendiuc va aduce pe micile ecrane povestile de succes ale unor oameni obisnuiti la "9409 Romantica".

Grila de toamna va debuta si cu un reality-show: "Dream Team", difuzat in fiecare sambata la orele 14.00 unde telespectatoarele care vor apela la emisiune vor avea parte de o schimbare totala: vestimentatie, look, atitudine.
Parintii nu vor nici ei neglijati, astfel emisiunea "Superbebe TV", gazduita de Tana Pazara, le va veni in ajutor in fiecare duminica cu sfaturi, noutati, trucuri.
Si tot duminica, shopaholicele afla totul in materie de moda la "J adore TV" incepand cu orele 11.00.

Dupa "Dallas", Romantica aduce un nou serial de succes, zilnic la orele 19.00 - "Dinastia", iar de la orele 21.00 telespectatoarele pot urmari telenovela "Dragoste si ciocolata".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod