Romaniţa Iovan cere în instanţă jumătate din vila fostului soț

Creatoarea de modă s-a prezentat joi la Tribunalul Buftea pentru a cere jumătate din vila lui Adrian Iovan, în numele fiului ei.
Casa cu şapte camere şi două etaje, situată în Otopeni, a fost achiziționată de Iovan împreună cu iubita lui, Mihaela Steriu, care, de asemenea, pretinde jumătate din vila fostului pilot, relatează Pro TV.

După decesul lui Adrian Iovan, pe 24 ianuarie 2014, în accidentul aviatic din Apuseni, la masa succesorală au ajuns fiului său, Albert, pe care l-a avut împreună cu fosta soţie, Romaniţa Iovan, fiica pilotului, Irina, care s-a stabilit de mai mulţi ani în Franţa şi care ar fi declarat că nu doreşte să ia parte la acest proces şi cea care i-a stat alături în ultimii 6 ani, medicul Mihaela Steriu, cea împreună cu care a construit această casă.
Acum, Romaniţa Iovan ar vrea să împartă casa cu Mihaela Steriu, informează postul citat.

La termenul de joi, care s-a desfăşurat cu uşile închise, cele două părţi au avut câte o cerere. Medicul Mihaela Steriu a cerut impunerea sechestru asupra tuturor bunurilor şi asupra imobilului, iar Romaniţa Iovan a depus, prin avocatul ei, o cerere prin care solicită să i se permită accesul în locuinţă.

Instanţa se va pronunța asupra acestor două cereri, iar apoi va decide cum se vor împărţi bunurile.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod