Românii au talent: Vineri seară se decide câştigătorul premiului de 120.000 de euro

15 finalişti intră în cursă pentru marele premiu de 120.000 de euro oferit în noul sezon al emisiunii "Românii au talent", a cărei ultimă ediţie va avea loc vineri seară, la Pro TV.

Telespectatorii şi-au votat favoriţii pe parcursul a cinci show-uri live, iar cei 15 finalişti sunt gata să intre vineri seară în lupta pentru marele premiu, informează postul de televiziune.

Şi lista candidaţilor la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost completată. Funny jumpers, Cosmin Cioca, Concertino, Laura Vrânceanu şi Denis Bolborea sunt cei cinci concurenţi care pot câştiga premiul pentru cel mai original talent al anului.

Cei 15 finalişti au pregătit momente de excepţie pentru vineri seară, cu care speră să cucerească publicul şi să câştige titlul de erou naţional şi marele premiu.

Cei şapte băieţi de la Brio Sonores, câştigătorii sezonului al patrulea "Românii au talent", vor urca pe scenă pentru a interpreta o piesă în premieră şi a fi alături de finaliştii acestui sezon.

Trupa Holograf va întregi seara cu un moment spectaculos şi va cânta cea mai recentă melodie a lui, "De câte ori să te iubesc".

Vineri seară, reprezentaţii de muzică clasică, pop, rock, folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan, dans contemporan experimental, un număr de magie plin de mister, dresaj canin şi rezolvarea cubului rubik în timp record vor crea un show memorabil, potrivit Pro TV.

Vineri, dansul va fi la loc de cinste şi va avea reprezentanţi care au făcut juraţii şi publicul să se ridice în picioare în etapele trecute ale competiţiei.
Oana Zara şi Alexandru Bordea vor aduce în finală un moment de dans contemporan extrem de sensibil, prin care vor sugera viaţa şi efemeritatea timpului. Bogdan Bolohan va reprezenta prin mişcări spectaculoase de breakdance problemele cu care societatea se confruntă şi va arăta cum acestea apar încă din copilărie.

Trupa Kid-A va aduce încă o dată pe scenă dansul contemporan experimental însoţit de elemente acrobatice dificile.

Yeva Shiyanova îşi doreşte să spună o poveste în stilul caracteristic - printr-un dans senzual, care va beneficia şi de o recuzită specială.

Ineditul stil de dans tribal fusion va fi prezentat de Bianca Costiug, care a pregătit un scenariu complex pentru momentul ei, însoţit de machiaj şi costumaţii specifice.

Cei cinci cântăreţi din finală vor urca pe scenă şi îşi vor expune talentul în faţa publicului.
Micuţa Nicoleta Iancu va aduce din nou folclorul la "Românii au talent", dar va introduce de data aceasta în reprezentaţia ei şi o melodie ritmată.

Ion Barbu va schimba în finală stilul muzical cu care şi-a obişnuit publicul şi va cânta operă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod