"Românii au talent" - primii finalişti din acest sezon

Show-ul "Românii au talent" şi-a desemnat primii finalişti din acest sezon. Trei finalişti au fost aleşi prin votul publicului, în timp ce al patrulea a fost desemnat de către juriu, pentru originalitatea lui

Cei trei finalişti aleşi de către public în finala show-ului "Românii au talent" de la Pro TV sunt Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout. Riccardo Massida merge şi el în finală, datorită faptului că a impresionat juriul, potrivit mediafax.ro.

Los Hermanos Dinamita
au fost ultimii calificaţi care au participat în semifinale: "Noi o să dăruim energia noastră pe scenă, să dăm tot ce e mai bun", au spus cei doi. "Sunteţi extraordinari, iar iubirea dintre voi, ca şi frati, mă emoţionează şi mai tare", le-a transmis Andra.

Trupa Workout, din Chişinău, i-a impresionat şi ea pe juraţi şi a impresionat şi publicul, care a considerat că aceasta merită să fie în finală. "Cel mai mult îmi place că aţi reuşit să aduceţi un număr pe care voi îl faceţi în spatele blocului pe o scenă adevărată", a spus Mihai.

Riccardo Massida este cel care i-a impresionat pe juraţi prin originalitate. "Eşti cel mai sănătos nesănătos pe care îl ştiu", i-a spus Andi.

Andrei Cerbu este şi el în finală, deşi a trebuit să se lupte cu concurenţi mult mai maturi decât el. El are numai 11 ani, dar iată că se afla încă în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. "Cel mai mult mă bucur că juriul s-a ridicat în picioare. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de la calificări. Chitara este cea mai bună prietenă a mea", a spus Andrei. Andrei a fost aplaudat în picioare de toţi juraţii. "Îl vreau pe Andrei în finală!", a exclamat Andra. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod