"Românii au talent": Emoţii şi surprize în prima ediție

Debutul celui de-al patrulea sezon al show-ului "Românii au talent" a adus vineri seară, la Pro TV, emoții, talente surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe şotii.

Pro TV a dat startul unui nou sezon al show-ului "Românii au talent". Momentul serii a fost oferit de Ştefan Popescu, de 56 de ani, care a fost adus la emisiune de soţia sa. Ştefan Popescu, şofer pe basculantă, a demonstrat că niciodată nu e prea târziu să-ţi indeplinești visele, daca ai talent adevărat.
"Ăsta e moment "Românii au talent"! Este ceea ce visam noi, cei din juriu", i-a spus Mihai Petre, absolut încântat de vocea lui şi de felul in care s-a prezentat pe scenă.
La final, Andra i-a oferit un mare "DA", la fel cum au facut şi colegii ei din juriu.

Un al moment apreciat de juriu a fost cel oferit de olteanul Cătălin Mihalache, care are 46 de ani şi poate desena cu orice parte a corpului. El i-a uimit pe juraţi şi pe spectatori, după ce a desenat cu ambele mâini în acelaşi timp şi cu un picior. "E prima data când îmi place cineva care pictează sau desenează. Fantastic! Mi se pare ca sunteţi şi un concurent serios la premiul pentru originalitate", i-a spus Mihai Petre."Aveți talent cu carul, bravo!", a tinut Andra sa-l laude, la rândul ei.

Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii de vineri a fost cel oferit de Andrei Militaru, care a venit însoţit de un aspirant la titlul de erou din sezonul al treilea, pe nume Emanuel.

De această dată, cel din urmă nu a impresionat prin talentul său, ci prin multitudinea de... chiloţi. "Sper să nu iau toate X-urile măcar", a mărturisit Andrei înainte să-şi înceapă numărul de muzică şi dans.
Incredibil, dar adevărat, a reușit ce şi-a propus, chiar dacă Andra era la un moment dat tentată să apese butonul roşu, speriată de ceea ce făceau tinerii pe scenă.
"Trebuie să dau X, că poate îşi dă jos chiloții şi nu mai are nimic pe dedesubt", a spus ea. "Momentul a fost o dileală totală, pe care în mod normal nu știu dacă aș fi apreciat-o. Dar tu m-ai surprins plăcut, pentru că ai replică și, până la urmă, cânți bine (...) Sunteți plăcerea mea vinovată sezonul asta", a fost de părere Mihai Petre.

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca "Românii au talent": se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să-i lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale.
Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Un astfel de "bilet verde" a primit cvintetul vocal Anatoly, care le-a asigurat un loc în semifinale. "Am venit aici să bucuram sufletele românilor cu muzica pe care o interpretăm", au spus ei înainte sa intre pe scenă şi chiar așa s-a intamplat, pentru că grupul Anatoly a fost foarte apreciat atât de membrii juriului, cât şi de spectatori.
"Eu cred ca aveți toate calitățile necesare pentru a ajunge foarte departe", le-a transmis Mihai Petre si le-a oferit un DA, la fel ca Andra.

Iar Andi Moisescu le-a dat cea mai buna veste posibilă: "După cum știți, etapa imediat următoare este etapa în care urmează să eliminăm niște acte artistice ca să ajungem la numărul mic necesar semifinalelor. Anul acesta, însă, există o singură ocazie pentru un singur act artistic să meargă direct in semifinala. E un fel de bilet de aur, așa încât, dragii mei, nu numai că primiți și de la mine un DA, dar în ce vă privește ne vom vedea direct în semifinală, e al vostru".

Tot în prima ediţie a sezonului 4, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au rămas fără cuvinte când au dat din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenţi candidaţi la titlul de "cel mai talentat român".
Georgeta Gulan, "febleţea" lui Mihai Petre, a revenit pentru a patra oară pe scena concursului. Juriul l-a revăzut şi pe Lucian Isar, cântăreţul de muzică populară nemulţumit şi cârcotaş, care s-a hotărât să îşi mai încerce norocul încă o dată. O altă figură cunoscută juriului a fot dansatorul Florin Jelezoglu, dezamăgit în trecut de criticile primite, dar la fel de ambiţios ca şi până acum.

De această dată, unul dintre aceştia a reuşit să treacă în etapa următoare: este vorba de Lucian Isar, căruia nu i-a venit să creadă când a primit doi de "Da", de la Mihai Petre şi Andi Moisescu.

Andrei Mihnea Cerbu, de 11 ani, a încheiat seara cu un moment deosebit. El a impresioant cântat la chitară ca un adevărat profesionist. "Eu, cu o chitară în brațe, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevărat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau să cânt în stilul meu, nu în al lui", a afirmat el.
Jurații au lăsat modestia deoparte şi au avut numai cuvinte de laudă pentru Andrei. "M-ai făcut să mă simt atât de bine ascultându-te.
Ești un adevărat artist. Ai o sensibilitate aparte, ai o trăire a ta în timp ce cânți"
, consideră Andra.

"Nu am avut nicio clipă impresia că privesc un copil de aproape 11 ani, ci un profesionist. Iar ăsta e și meritul tatălui tău, care a știut să te îndrume", i-a transmis Mihai Petre.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod