"Românii au talent": Dansatorul care l-a impresionat pe Mihai Petre

Debutul celui de-al treilea sezon al show-ului "Românii au talent" a adus vineri seara la Pro TV mai multe surprize şi momente spectaculoase.

Nicolae Mihale are 21 de ani şi este din Bucureşti. A venit la "Românii au talent" pentru că are un moment unic în România, spune el. "Nic, ai fost magnific. Bravo!", i-a spus Andi Moisescu, după ce l-a văzut "l-a treabă".
Nic a auzit de trei ori DA şi merge în etapa următoare.

Cel mai controversat concurent din sezonul trecut s-a întors la "Românii au talent". După ce anul trecut a reuşit să-l dezguste pe Mihai Petre cu momentul său de dans din buric, Lucian Isar a revenit pe scena show-ului.

"Apreciez noul look, să ştii", a ţinut să remarce Miahi Petre. "Eu ştiu că ai vrut şi anul trecut să fiu un om normal cum sunt în această seară", a răspuns Lucian.

Daniel Apostol, de 34 de ani, din Dâmboviţa Moreni, a impresionat pe scena show-lui "Românii au talent" cu numărul său de dans. I se spune "Zebra" şi a învăţat să danseze de la un vecin, după care a plecat pe drumul său. La nouă ani şi-a descoperit această pasiune, care a rămas la stadiul neprofesionit. "M-a uimit, ai dansat extraordinar de bine.
Te aşteptam. De când visam să câştige "Românii au talent" un moment de dans. Chiar eşti bun"
, i-a spus Mihai Petre.

Daniel a trecut în următoarea etapă, cu trei de DA.

Diana Borcea suferă de o boală rară, nanism, iar viaţa ei de zi cu zi nu este tocmai uşoară. Lupta cu ideile preconcepute ale oamenilor, uneori şi cu răutăţile lor. Spune, însă, că vorbele dure, bârfele sau şuşotelile maliţioase au încetat să o mai doară, chiar dacă uneori mai răbufneşte. "Este o luptă în fiecare zi să ieşi din casă, să îţi îndeplineşti atribuţiile, apoi să te întorci acasă şi să te simţi acelaşi om care a ieşit pe uşă dimineaţă", a spus ea.



Acrobaţii din trupa Florea au reuşit să impresioneze juriul şi publicului. "Bravo!", i-a încurajat Andra, aplaudându-i în picioare la finalul numărului lor. "Mi-a stat inima-n loc", a continuat ea. "Din cauza spaţiului mic, am făcut mai puţin", a explicat lidera trupei.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Februarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • calivitadoviro pe 16 Feb 2013, 11:31
    Romanii au talent.

    E bun tipul ,l-am vazut .Are cateva figuri de dans pe care nu le-am vazut niciodata .Spectacolul este bestial ,am ras copias.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod