"Românii au talent": Cerere în căsătorie în a doua semifinală

Alţi 12 semifinalişti au urcat vineri seară pe scena de la "Românii au talent" pentru a lupta pentru un loc în marea finală. Trio Zamfirescu şi trupa No Limit au fost invitaţii speciali.

Nic Mihale şi CD-urile sale miraculoae, corul Fiat Lux, surorile Francesca şi Andreea Ilie, fetele care au reuşit să-i facă Andrei "pielea de găină", acrobaţii de la trupa Xtreme, beat boxerul Ervin Herskovics, Andrei Pavel, cel care a impresionat cu tablourile sale strălucitoare, magicianul George Gache şi asistentul său neconvenţional, Laura Cupsa, fata cu o mobilitate care te lasă mască, Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus, piticii care l-au dat gata pe Mihai Petre cu mişcările lor, trupa Amadance, Diana Căldăraru, a cărei voce l-a lăsat pe Smiley fără cuvinte, şi trupa de dans Who Gon Stop Us, sunt cei care au făcut show vineri seară la Pro TV.

Primii care au intrat în concurs au fost membrii trupei Amadance, care au venit cu un moment emoţionant, apreciat de membrii juriului.

A urmat Diana Căldăraru, care a cântat melodia "If I ain't got you a Aliciei Keys" şi care, de asemenea, a moţionat, deopotrivă publicul şi spectatorii.

După ce şi-a încheiat numărul de magie, George Gache a impresionat cu un alt moment de neuitat: şi-a chemat iubita pe scenă, a îngenuncheat şi a cerut-o în căsătorie. Emoţiile au copleşit-o pe iubita magicianului, care a acceptat pe loc cererea.

"Am vrut să fac asta de cand am aflat că am ajuns în semifinală", a spus concurentul.
"Ai obţinut cel mai important "Da" din viaţa ta. Din păcate, referitor la numărul tau, mie mi-a placut mai mult cel de la preselecții", i-a spus Mihai Petre.



Au urcat apoi pe scenă copiii Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus, care au reuşit să imbine două stiluri de dans diferite şi să cucerească simpatia juriului şi a publicului.
"Nu mă mai satur de acest moment. Aţi dansat foarte bine, să ştiţi că m-am uitat şi la tehnică. Mi-a plăcut tot!", i-a laudat Andra.

Laura Cupşa, instructoarea de fitness de 21 de ani din Baia Mare care a impresionat cu elasticitatea ei, a făcut show şi în semifinală.
Cu toate acestea, Mihai Petre nu a fost impresionat pe deplin de numărul susţinut de Laura: "Mi-ai arătat ca esti o sportivă exemplară, dar aş fi vrut mai mult spectacol. Am văzut că poţi să faci flotări".

Un moment care a reuşit să-i atragă atenţia lui Mihai Petre, extrem de critic în această seară, a fost cel al trupei Extreme. Acrobaţiile la înăţime executate de trupa Extreme şi mișcările dificile şi periculoase pe care aceștia le-au pus în scenă au reusit să-l lase mut de uimire pe Mihai Petre, care i-a laudat: "Super spectacol, super performanţă".

În urma votului publicului, au obţinut calificarea în finala show-ului corul "Fiat Lux" şi Diana Căldăraru, pe locurile 3 şi 4 clasându-se Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus şi trupa de dans Who Gon Stop Us. Dintre aceştia din urmă, juriul a ales ca mai departe să meargă trupa  Who Gon Stop Us.

Invitaţii speciali ai celei de-a doua semifinale au fost trupa No Limit, dansatorii surdo-muţi din Craiova, care, în ediţia trecută a emisiunii, nu au impresionat doar prin mişcările lor, ci au oferit o adevărată lecţie de viaţa tuturor celor care le-au ascultat povestea.

Alături de ei, pe scena de la "Românii au talent" au mai urcat vineri seară şi Trio Zamfirescu, cei trei fraţi care au cucerit publicul încă de la primele acorduri ale chitarelor lor.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod