"Românii au talent": Brio Sonores au câştigat marele premiu

Cursa pentru cel de-al patrulea titlu de "Cel mai talentat român" a ajuns la final. Cei 15 finalişti ai show-ului "Românii au talent" au încercat să-i convingă pe telespectatori că merită să plece acasă cu premiul de 120.000 de euro.

Brio Sonores au fost cei care au obţinut titlul concursului şi premiul cel mare.

Leon Magdan, Andrei Cerbu şi Brio Sonores au fost desemnaţi între cei trei care rămân în cursa pentru marele premiu.

În final, locul trei a fost ocupat de Andrei Cerbu, locul doi de Leon Magdan, iar premiul cel mare a fost obţinut de Brios Sonores.

Spectacolul a fost deschis de Los Hermanos Dinamita, care au oferit un show exploziv, plin de culoare.

În continuare, Alexandra Siverenco – păuşa vie de la "Românii au talent" a încântat juriul cu un dans graţios, determinând-o pe Andra să exclame: "Mi-aş dori să am o fetiţă ca ea!".

Raul Gheba a făcut senzaţie pe scenă când a apărut îmbrăcat în Conchita Wurst! "Dacă a mers la Eurovision, poate merge şi la Românii au talent! Am venit cu uniforma de învingator! Eu nu sunt femeia cu barbă, sunt barbatul cu rochie!", a glumit Gheba.

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost câştigat de Cătălin Mihalache, În urma voturior telespectatorilor.

A urmat Emy Dragoi care a oferit un moment de virtuozitate la Românii au talent.

Octavian Stoica a impresionat juriul cu un număr spectaculos de dans la bară, pe care l-a executat spre final legat la ochi! "Mi-au sclipit ochii tot timpul! Eşti în formă maximă, mă bucur că ai trecut peste accidentare", i-a spus Andra.

Cvintetul Anatoly s-a remarcat prin calitatea impecabila a momentului ales, dar şi prin simţul umorului.

Leon Magdan a oferit un moment superb cu a sa "Legend a teatrului de umbre": "Umbrele cele mai adânci şi luminile cele mai strălucitoare sunt cele din sufletul nostru".



Alin Beca şi Cătălina Tâmpău au oferit publicului, în ciuda tinereţii lor, un dans plin de graţie şi sensibilitate, dar profesionist, în acelaşi timp.

Numărul Claudiei Stroe i-a ridicat în picioare pe Andra şi Andi Moisescu: "Wow, nu ştiam că se poate face aşa ceva!".

Pentru câteva minute, juriul şi publicul de la "Românii au talent" şi-au adus aminte de copilărie! A urmat Sabin Cojocaru ce a demonstrate că, deşi are numai 14 ani, este un dansator desăvârşit.



"Eşti unul dintre numerele mele preferate",
l-a lăudat Andi Moisescu pe Andrei Cerbu care a reuşit să convingă că poate fi fără probleme un star rock.

O impresie deosebită a produs şi prestaţia lui Ştefan Popescu - Fane Mississippi Delta Blues – one man show.

O interpretare superbă a fost şi aceea a "zeilor cu planeta Venus la picioare", Brio Sonores, în timp ce Trupa Workout a făcut o demonstraţie de forţă, pasiune şi talent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod