"Românii au talent", a treia semifinală: Ce concurenţi au obţinut un loc în finală

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2013
Cea de-a treia semifinală a show-ului şi-a desemnat câştigătorii. Printre concurenţii care au luptat pentru un loc în finală au fost sand-artistul Ana Munteanu, magicianul Andrei Crăciun, grupul de gimnastică Gimnis sau trupa Simply That Crew.

Concurenţii care au luptat pentru un loc în finală au fost Adrian Aron, băieţelul care i-a cântat tatălui aflat în Afghanistan, sand-artistul Ana Munteanu, Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu, dansatorii care l-au făcut chiar şi pe Mihai Petre să se ridice de pe scaun, magicianul Andrei Crăciun, Camelia Duţă, femeia care a demonstrat că pasiunea ei pentru dans nu are limite, Cornelia Tihon, fata care a prezentat cel mai sexy moment de folclor de la "Românii au talent", grupul de gimnastică Gimnis, Călin Marincaş, tânărul cu voci multiple, dansatorii de la H2O şi Simply That Crew, acrobaţii de la Trupa Corina şi Sorin Ursan, bărbatul care a impresionat cu puterea vocii sale.

Pe Sorin Ursan, natura nu l-a înzestrat doar cu unul, ci cu mai multe talente deosebite.

Iniţial, a vorbit cu juriul doar despre pasiunea lui pentru desen sau sculptura.

"Am crezut că domnul a venit aici să cânte", a spus Andra oarecum dezamagită,îin preselecții. Nu mică i-a fost mirarea când Sorin chiar a început să cânte, iar vocea sa impresionantă a cucerit întreaga sală imediat. "

"Acestea sunt momentele în care sunt cea mai fericita că sunt la <<Românii au talent>>", a declarat Andra. "E posibil să fie cel mai frumos moment din acest sezon", a spus, la rândul lui, Andi Moisescu.

Cornelia Tihon a făcut furori în preselecţii cu tulnicul ei. "Un talent autentic", o lăuda Mihai Petre.
În semifinale, ea a venit să arate cât de bine ştie să cânte la cimpoi, fluier şi la saxofon şi a reusit să uimească publicul şi juriul deopotrivă.


Un moment impresionant al semifinalei a fost numărul magicianului Andrei Crăciun, care a reuşit să impresioneze audienţa şi juriul cu un număr de mentalism.


Adrian Aron are 14 ani şi a impresionat până la lacrimi întreaga sală în preselecţii, după ce a interpretat vocal şi la chitară o melodie compusă de tatal său, medic militar, aflat în misiune în Afganistan. Şi în semifinale a făcut o figură frumoasă: "A sunat impecabil, curat", l-a laudat Andra.

Pictoriță în viaţa de zi cu zi şi lector la Academia de Arte din Chişinau, moldoveanca Ana Munteanu a emoţionat publicul şi a reuşit să smulgă trei de "DA" la preselecţii cu povestea pe care a spus-o într-un mod cu totul şi cu totul special - prin "sand art".În semifinale, a reuşit din nou să creeze splendoare în nisip, de data aceasta şi cu un mesaj foarte frumos: "Dragostea rezistă".

Juriul a aplaudat-o în picioare pentru momentul ei, iar Andra i-a spus că ar vrea s-o vadă in finală. După votul publicului, Ana Munteanu şi desenele ei in nisip au reuşit să convingă cei mai mulți telespectatori, obţinând un loc în finală.

La fel s-a întâmplat şi în cazul Cameliei Duţă, care merge în paşi de dans în marea finală.

Pe locurile 3 şi 4 s-au clasat Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu şi Sorin Ursan.

Dintre aceste două momente, juriul a ales să revadă în finală cuplul de dansatori Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu.

Andra îşi lansează noul single, "Inevitabil va fi bine", în cea de-a treia semifinală live a show-ului "Românii au Talent",de vineri, de la Pro TV.

Andra a cântat în premieră noul ei single "Inevitabil va fi bine", care promovează albumul cu acelaşi titlu al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna viitoare, de MediaPro Music.

Printre celelalte surprize ale serii s-a numărat şi prezenţa lui Krem, artistul care a făcut senzaţie în cel de-al doilea sezon al show-ului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod