Romanian Piano Trio pregateste un regal muzical la TVR Cultural

Facebook Twitter Comenteaza
Romanian Piano Trio pregateste un regal muzical la TVR Cultural

Saptamana aceasta se desfasoara in TVR inregistrarile pentru un nou program din grila de toamna a TVR Cultural. Este vorba de "Muzici dintr-o expozitie", un nou format care, din 4 octombrie, ora 16:00, va aduce la TVR Cultural de-a lungul a 12 saptamani, o emisiune dedicata ansamblului Romanian Piano Trio si muzicii de camera.

"Muzici dintr-o expozitie" va oferi o colectie de lucrari celebre, inregistrata in aceste zile in mod special pentru TVR Cultural de Alexandru Tomescu, Razvan Suma si Horia Mihail, pe scurt Romanian Piano Trio, in conditii tehnice de exceptie.
Mai mult, aceasta antologie camerala va beneficia de prezentari realizate de compozitorul Dan Dediu, un alt muzician al carui nume este legat de cel al TVR Cultural, prin seria intitulata "Aventura sunetelor".

Echipa care semneaza formatul "Muzici dintr-o expozitie" este formata din veterani ai experimentelor muzicale difuzate de TVR Cultural: Oana Dragulinescu, realizator, Silviu Andrei, imagine, si Robert Kallos, montaj, un adevarat "Romanian TVR Trio".

Inregistrarile din aceste zile preced turneul pe care Romanian Piano Trio il va demara la sfarsitul acestei luni prin 25 de orase ale tarii.
TVR Cultural va oferi spatii importante turneului intitulat "MusicOn LG 2008", reporterii Jurnalului Cultural urmand sa ofere permanent stiri si comentarii zilnice.

"Romanian Piano Trio si-a legat destinul de TVR Cultural inca de acum trei ani, de la primul turneu si odata cu campania postului 'Despre Schumann, numai de bine'. A urmat turneul Stradivarius. "Muzici dintr-o expozitie", un regal de muzici bune, invesmantate in vorbe de duh si imagini de calitate, este o continuare fireasca a unei excelente colaborari cu cei trei artisti de valoare.
Ii invitam pe telespectatorii nostri sa nu piarda acest prim proiect al grilei de toamna", a declarat Daniela Zeca Buzura, directorul TVR Cultural.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod